Fashion

CROWN BRAID

CROWN BRAID

De crown braid, al jaren geleden gespot en gedragen, maar anno 2013 nog steeds niet out of date. We zagen eerder al de nephaarbandjes langskomen, maar de variant met echt haar is mooier en straalt een natuurlijke look uit. De vlecht komt nog steeds veel voorbij bij celebrities, op de catwalk en uiteraard op straat. En dat is zeker terecht, de vlecht is tijdloos en je kunt hem zowel classy als nonchalant dragen. De vlecht is ideaal voor de Spring/Summer in combinatie met de all white look! Let's get inspired!

Een van de meest gezochte voorbeelden van de crown braid is toch wel de hairdo van Sienna Miller uit 2007. De beauty droeg hem met een prachtige jurk op de red carpet en zag eruit als een godin. De haartrend was gezet en vele celebrities volgden, zoals Mary-Kate Olsen en Scarlett Johansson. Allemaal natural beauty’s met oog voor detail.

De vlecht ziet er ingewikkeld en lastig uit, maar dat is slechts een verkeerde verbeelding. De hairdo is heel gemakkelijk te maken, zowel nonchalant als classy. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar vlugge vingers, speldjes en elastiekjes. Op de afbeelding zie je hoe je gemakkelijk een crown braid in je haar maakt.

Deel dit artikel
Back to top