Fashion

L'enfant Terrible - Amsterdam based Shoes with an attitude

Lenfant Terrible (18)

De Amsterdamse Sule Orhan vond dat het tijd werd voor een elegante schoen van uitstekende kwaliteit en welke toch betaalbaar zijn. Dus blies zij L'enfant terrible leven in. L'enfant Terrible geeft het draagcomfort vergelijkbaar met de high-end schoenenmerken maar is vriendelijk voor je portemonnee.

L'enfant terrible 2013 (3)

Sule studeerde architectonische en grafische vormgeving aan de Gerrit Rietveld Academie. Haar visie en gevoel voor vormgeving zorgde ervoor dat zij onder andere voor Viktor & Rolf verschillende prints ontwierp. Na een tijd in de reclame wereld en als VJ in de Amsterdamse clubscene gewerkt te hebben besloot zij alsnog haar droom na te jagen. Namelijk het ontwerpen van een schoenenlijn voor vrouwen. Et voila, hier het resultaat. L'enfant Terrible.... Shoes with an attitude.

L'enfant terrible 2013 (2)

Leuk detail

: De schoenen zijn allemaal hand-made en dragen stoere namen zoals Vendetta, Sabotage en Rosco. Binnenkort plaatsen we een interview met Sule Orhan over het hoe, wat en waarom van haar schoenenlabel: L'enfant Terrible. De mooie schoenen van L'enfant Terrible zijn te koop bij een selectief aantal boutiques als Raak en Izzmarré. Daarnaast is de complete collectie ook te bestellen via L'enfantterrible.com

L'enfant terrible 2013

Photography by Myscha Oreo & Attilio Brancaccio

Deel dit artikel
Back to top