Fashion

BACKSTAGE @ 'A Day in life of Men' by Herman van Gestel Ft. SAMSUNG

BFR_SAMSUNG BY HERMAN Samsung kent een grote liefde voor de combinatie tussen creativiteit en innovatie, en deelt deze liefde middels een samenwerking met  modefotograaf Herman van Gestel. De Nederlandse fotograaf, bekend om zijn conceptuele werk, zocht de grens op tussen innovatie en fotografie. Met het thema ‘A Day in Life of Men’ plaatste hij een serie producten van Samsung in een surrealistisch en modieus daglicht. Deze campagne beelden worden woensdag 4 december geëxposeerd in de pop-up gallery van Samsung in de Walls Gallery te Amsterdam.

BFR_wasmachineModel Afra Holtjer ligt er relaxed bij ondanks de regen en kou, comes with the job....

Samsung is van alle markten thuis en heeft een grote passie voor mode. Zo gaan zij jaarlijks verschillende samenwerkingen aan met bijvoorbeeld modeontwerpers en modebloggers. Dus is een modische campagne een absolute must. Voor deze campagne werd modefotograaf Herman van Gestel gevraagd om zijn visie op Samsung  en hun producten los te laten.  Het concept: 'A day in life of Men' . Samsung maakt o.a tablets, witgoed(wasmachines etc) camera's en natuurlijk telefoons. Vooral de telefoon van Samsung is razend populair. Vooral bij de young & happening dreigt de Samsung telefoon, de Iphone van de troon te stoten.

Klembord 1Model Troy trotseert het weer met een cocktailtje in de hand.

Wij mochten vast een kijkje achter de schermen nemen en spraken met Herman van Gestel en zijn gepassioneerde team op de Nederlandse Drunense Duinen. Dit natuurgebied was de set voor de fotoshoot, het gebied was zo moeilijk toegankelijk dat het team, de modellen en de props per huifkar vervoerd moesten worden. Door het typische Nederlandse druilerige weer vormde een partytent de uitvalbasis van het team. Zo zie je maar, mode is niet alleen glitter en glamour maar gewoon keihard werken, weer of geen weer. Gelukkig zie je hier niets van terug in de geweldige campagne van Samsung.

BFR_hangout

De 'backstage area''....:) De uitvalsbasis om even bij te komen, plus het styling en hair & make-up hok.

BFR_Troy met S4Een telefoontje tussendoor.....

BFR_clean itThe winning image,... hier een snapshot van de setting wat uiteindelijk HET campagne beeld wordt.

Fotografie by Herman van Gestel, Styling door Angela Kuperus, Modellen Troy via Tony Jones model managment en . Hair & make-up door Petra van Spellen en Dainora Dulcyte. -Alle backstage foto's zijn genomen met een Samsung telefoon- Voor alle info about SAMSUNG  en de laatste nieuwtjes en gadgets van het merk kun je hier hun website bekijken.
Deel dit artikel
Back to top