Fashion

ERES | Luxury Swimwear & Lingerie | s/s 2014 presentatie in het Conservatorium Hotel

Het prachtige label ERES heeft eindelijk haar deuren geopend in Nederland. ERES opende begin november haar eerste flagshipstore in ons land, aan de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam. ERES is onderdeel van de CHANEL group.

Eres-6807

Het merk staat voor eenvoud, comfort en chicness, en straalt een gevoel van finesse uit. ERES weet wat waar vrouwen zich mooi en goed in voelen. Je zou het misschien niet verwachten maar de meeste lingeriemerken worden door mannen ontworpen. Niet bij ERES.  Hier staat Valerie Delafosse aan het roer. Wie weet is dit wel een van de redenen waarom ERES ultieme vrouwelijkheid uitstraalt, het label wordt immers ontworpen door een vrouw. Dinsdag 26 november hielden zij een perspresentatie in de penthouse van het mooie Conservatorium Hotel in Amsterdam. Hier konden wij in alle rust de s/s 2014 collectie bewonderen.

Eres-6788

SWIMWEAR

De lente zomer collectie van volgend jaar bestaat vooral uit sterke unie -kleuren. De collectie is geïnspireerd op de jaren 30 en dan vooral op de architectuur uit dit decennium. Basic designs zonder poespas met hier en daar grafische details. Verder heeft de s/s 2014 collectie ook nog wat subtiele 'bohemian' invloeden. Door middel van de innovatieve manier van ontwerpen, waarop zij zelfs een patent hebben, verlies je makkelijk 1 à 2 centimeter in omtrek door het dragen van een ERES badingsuit. ERES heeft talloze badpakken, bikini-tops en broekjes in de collectie. De tops en broekjes kunnen afzonderlijk van elkaar gekocht worden zodat jijzelf de ideale combinatie kan samenstellen. Voor deze collectie geldt absoluut 'less is more', de eenvoud siert de collectie.

Eres-6817

LINGERIE

Net zoals in de swimwear collectie, zijn de ontwerpen van de ondergoed lijn van ERES ook eenvoudig en sierlijk. Vederlichte ontwerpen uitgevoerd in fijne materialen zoals kant en cashmere. Ook hier zien we invloeden uit de jaren 30 zoals het hoge taille broekje. De lingerie is jeugdig en toch sexy. We zien geen push-ups maar mooie doorschijnende materialen die voor een spannende uitstraling zorgen.

Eres-6823

Bekijk voor meer info over ERES hun website hier: Zie hieronder de foto's die we hebben gemaakt tijdens de perspresentatie in de penthouse van het Conservatorium Hotel. De hele collectie van ERES is te koop in hun flagshipstore aan de Cornelis Schuytsstraat. Photography by Lieor van Os. Click on foto's to view full frame: Zie hier een 'behind-the-scenes' video de making off van ERES a/w 2013

Deel dit artikel
Back to top