Fashion

A High Tea with.....FredFarrowBrittAvelonTan

Fred en Britt, de Nederlandse creatieven achter het label FredFarrowBrittAvelonTan hebben hun basis in Parijs. Toch brachten zij laatst een bezoekje aan Amsterdam. Speciaal voor de gelegenheid om hun nieuwe tassencollectie te presenteren organiseerden zij een High-Tea voor vrienden, pers en fans.

Backstage@Fred&Britt_MG_5416

"De tassencollectie is eigenlijk gezamenlijk met onze vriendengroep tot stand gekomen", verteld Britt. De tassen bestaan uit drie materialen; vilt, houten panelen en goudkleurig metalen hardwear. Telkens als Fred & Britt of een van hun vrienden een mooi stukje hout langs de straten van Parijs zagen liggen namen zij dit mee naar huis. De verzameling hout dient als basis voor de nieuwe tassencollectie, zodoende hebben zij hier met zijn allen aan gewerkt.

Backstage@Fred&Britt_MG_5330

De tassen zien eruit als kleine kunststukjes en zijn ieder uniek. Dit is niet de eerste keer dat Fred & Britt materialen recyclen. De installaties die de ontwerpen van Fred & Britt tentoonstellen in de showroom van hun persbureau Salon Waldorf zijn eveneens in elkaar gezet met bij elkaar gesprokkelde materialen, gevonden langs de straten van Parijs.

Backstage@Fred&Britt_MG_5374

Het was een echte High-Tea; heerlijke scones, marmelade, lemon curd, petit fours en natuurlijk... thee. Alles geserveerd in klassiek, vintage, bloemen servies. De muziek wed verzorgd door vrienden van het ontwerpers duo. Het klein orkest bestond uit blazers, strijkers en cola flessen. Deze nooit eerder geziene combinatie van instrumenten en drinkwaren zorgde voor een apart en uniek geluid. De hele setting en sfeer was typisch Fred & Britt. Lekker eigenzinnig, authentiek en full of fun.

Backstage@Fred&Britt_MG_5486

Zie hier ons fotoverslag gefotografeerd door Lieor van Os. Click on photo's to open the photo gallery and view the pictures full frame:

PHOTOGRAPHY BY LIEOR VAN OS

FREDFARROWBRITTAVELONTAN

Deel dit artikel
Back to top