Fashion

Launch: Levi's® Revel Pop-up Room

Levi's Revel  (16)

Afgelopen maandag werd de Levi's® Revel Pop-up store geopend. Deze 'just-for-girls' winkel staat helemaal in het teken van nieuwste Levi's spijkerbroek: De Revel. Het paradepaartje van Levi's® op het gebied van jeans innovatie is onderdeel van de Levi's® Curve. Uiteraard werd dit gevierd met een hapje en een drankje, plus de mode pers en bloggers kregen van Levi's® een Revel mee naar huis. Yes! De perfect Jeans...

Levi's Revel  (18)

Levi's® heeft over de hele wereld de maten van vrouwen opgenomen. De omtrek van de taille, heup en billen werden gemeten. Het blijkt dat elke vrouw op de wereld kan worden onderverdeeld in Slight Curve, Demi Curve of Bold Curve. Hoe je figuur ook in elkaar steekt een van deze drie, suits you perfect. De Levi's® Revel heeft dankzij de zogeheten 'liquid shaping technology' de eigenschap precies op de juiste plekken te pushen en liften.

Levi's Revel  (8)

De Revel Room zit op de Kalverstraat 101 en is tot 17 november geopend. Jeansspecialisten van Levi's® bepalen kosteloos binnen 2 minuten de juiste Curve. De Levi's® Revel is bijna een custom-made jeans. Zie hier ons fotoverslag van de opening van de Levi's® Revel Room.

Click on photo's to view full frame:

PHOTOGRAPHY BY LIEOR VAN OS

Beeld: bfr

Deel dit artikel
Back to top