Fashion

Hans Ubbink | Expeditie,Shu's & Jakarta Fashion Week

De Nederlandse designer Hans Ubbink houdt wel van een avontuurtje. Naast zijn deelname in 'Expeditie Robinson' lanceerde hij een handgemaakte herenschoenenlijn en showde hij zijn collectie tijdens Jakarta Fashion Week. Hans Ubbink.... een bezige bij.Hans Ubbink Jakkarta Fashion week 2

Jakkarta Fashion Week

Afgelopen donderdag showde Hans Ubbink zijn s/s 2014 collectie tijdens de Jakarta Fashion Week. Zo liet hij Azië kennis maken met zijn ontwerpen. De collectie van Ubbink werd met zeer veel enthousiasme ontvangen. Speciaal voor Jakarta Fashion Week heeft hij zijn collectie uitgebreid met 6 extra looks. Hans gebruikte voor deze ontwerpen luxe traditionele handgeweven Indonesische stoffen. Klik hier voor de catwalk video van Hans Ubbink at JFW. Hans Ubbink Jakarta Fashion Week 4 Hans over zijn Asian experience: "Het was een fantastische ervaring om aan Jakarta Fashion Week deel te nemen. Alles was tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld, maar het meest indrukwekkend waren de reacties van de modellen: een aantal van hen vroeg of ze ‘hun’ set niet konden kopen, of vroeg zich af wanneer zij zelf op de voering van mijn jasjes zouden komen te staan.. Het stond ze fantastisch en gaf blijk van de grote internationale potentie van deze collectie.  Klembord SHU'S Hans Ubbink ontwerpt zijn eigen herenschoenenlijn. De schoenen van Hans Ubbink worden handgemaakt door derde-generatie-schoenmakers in een familiebedrijf in Portugal. Zijn schoenen collectie bestaat uit degelijke heren schoenen, on-trend met het modebeeld voor dit najaar. Hans geeft zijn schoenen een rebels 'extra-tje' door zijn gevoel voor humor. Zo hebben de linker en rechter schoen verschillende kleuren binnenvoering. En op de tong van de schoen staat 'Hans made' - een knipoog naar het handgemaakte productieproces. de exclusieve schoenen van Hans Ubbink zijn onder andere te koop via zijn online store.

Klembord1

 

Expeditie Robinson

Over Expeditie Robinson zegt Hans: "Het overleven op een eiland lijkt me te gek. Ik sta drie keer per week in de sportschool, dus de proeven ziet ik wel zitten." De Nederlandse modeontwerper bewijst een taaie te zijn. Op dit moment is Hans Ubbink nog steeds in de race om Expeditie Robinson te winnen, het programma wordt elke donderdag uitgezonden op RTL 5. Op zijn facebook pagina kun je op de hoogte blijven van al zijn avonturen.

HANS UBBINK

Deel dit artikel
Back to top