Fashion

FACES by Jacob van Rozelaar | Wie, wat en waar?

Het is je vast niet ontgaan. Afgelopen week ontstond er een ware Facebook hype. Meer dan honderd man veranderde overnacht hun profielfoto's in een zwart/wit portret geschoten door Jacob van Rozelaar. Dit alles naar aanleiding van Jacob's expostie die op 9 oktober werden gelanceerd.

FACES EXPO_MG_5222

About 'Faces':Jacob Van Rozelaar

heeft op een unieke wijze 110 portretten geschoten van bekend en onbekend mannelijk Nederland. Deze beelden werden op 9 oktober, 'one night only' tentoongesteld in 'The View' te Amsterdam. Jacob van Rozelaar heeft onder andere Arie Boomsma, Matthijs van Nieuwkerk, Ronald en Frank de Boer, Eric Corton, Kai van Valerius, Jan de Bouvrie, Jan Taminiau, Claes Iversen and many more gefotografeerd voor zijn expositie. Van acteur, muzikant en voetballer tot interieur architect, dj, loodgieter,model en student. Het portret van de man, zonder shirt, geschoten in zwart/wit, middels een speciaal gecreëerde licht installatie.

FACES EXPO_MG_5034

Heb je de expo gemist, geen zorgen, zijn werk is ook te bewonderen via de website Faces-Excpo.com. Natuurlijk komen er buiten pers om ook allerlei leuke hip en happening types op zo een geweldige expositie af, hier zie je ons photo report van de zeer geslaagde avond.

Click on photo's to view full frame:

PHOTOGRAPHY BY LIEOR VAN OS

Deel dit artikel
Back to top