Fashion

Inspiratie: deze clutches zijn perfect voor je bruiloft look

Inspiratie: deze clutches zijn perfect voor je bruiloft look

Als we worden uitgenodigd voor een bruiloft denken we als eerst aan onze outfit. Help! Welke avondjurken gaan we dragen? Daarna volgen de hakken, make-up en…. de handtasjes schieten als laatste pas door ons hoofd. Toch zijn deze clutches één van de belangrijkste mode items die je wedding outfit extra bijzonder kunnen maken. Om wedding season voor jou makkelijker te maken, geven we je een overzicht van de leukste clutches.

1. Diamante tassel sphere clutch €35,00

Deze unieke, gouden discobal is een prachtige extra voor je wedding outfit. De combinatie van de gouden kleur en de zilveren pareltjes springen direct in je oog. Of je nou een simpele outfit draagt of je meest glamorous jurk uit de kast trekt: met deze clutch val je zeker op! Tip: kies voor een gouden, witte of zwarte jurk en draag deze clutch in je hand. Deze kleuren accentueren de gouden kleur van de clutch.

Diamante tassel

2. Mini-handtas met pailletten €57,95

Hey there, glitter and glamour! De pailletten maken deze clutch erg bijzonder. Ze zijn shiny en geven ons dikke feest vibes. De clutch past bij zowel een galajurk als een top met broek. Je kunt de clutch dus met elke outfit dragen! Ook is het ruim genoeg en kun je al je favo spulletjes in de clutch zetten. Kortom: het is fashionable en super handig!

Mini-handtas

3. Satijnen tas met metalen sluiting €39,99

Als er één kleur is die iedereen staat, dan is dat zwart. En deze clutch is dan ook niet een basic clutch. Het heeft een schattige vorm, wat jouw stoere outfits een tikkeltje snoezig maakt. Bewaar je leukste spulletjes in dit hartje. Ben je sowieso een fan van hartjes? Dan vind je de leukste hartvormige fashion hier.

Satijnen tas

4. Parelmoer zilveren minimalistische mozaïek clutch €51,41

Deze handgemaakte clutch in Indian style is een en al gemaakt van mozaïek. Bijzonder, dus! Stop al je favo accessoires er maar in, want het heeft een heerlijk licht gewicht! Het geeft een traditionele draai aan je moderne look. Het heeft een originele design waar prachtige kleuren in zitten verstopt.

Mozaïek clutch

5. Metallic tas met ketting €22,99

Back tot the 80’s! Deze metallic blauwe tas brengt ons terug naar de jaren 80. Het geeft ons flashy vibes. Deze flash-tastic handtas heeft dan ook een lange kettingschouderband die jij over je schouder kunt werpen. Of je draagt de clutch lekker in je hand, kan ook! Het is een mooie toevoeging aan je outfit. Ready to party?

Metallic tas

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top