Lifestyle

Cadeau inspiratie voor de feestdagen

Cadeau inspiratie voor de feestdagen

Nu de feestdagen er langzaam maar zeker aan beginnen te komen, ben je waarschijnlijk druk op zoek naar de nodig cadeau inspiratie. Dat is ook helemaal niet zo gek, want je weet maar al te goed dat het uitzoeken van een leuk cadeautje voor onder de boom niet altijd even makkelijk is.

Cadeau inspiratie voor de feestdagen

Misschien koop je dit jaar voor het eerst een cadeau voor je schoonzusje, je vader of moeder heeft eigenlijk alles al wat het hartje begeert of je zoekt naar een origineel en leuk cadeau om je partner mee in het zonnetje te zetten. Heb je al gedacht aan het geven van een flesje parfum?

Het geven van parfum is altijd een goed idee

Vandaag de dag is het aanbod vrijwel oneindig als het aankomt op parfums. Van zoet tot aan houtachtig en van een lichte geur tot aan een zware geur, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook heb je de keuze uit zowel een eau de parfum als een eau de toilette. Wat het grootste verschil is? Een eau de toilette is het perfecte cadeau als de gelukkige ontvanger de wereld van geuren nog maar net begint te ontdekken of als je weet dat hij of zij de geur liever net even wat subtieler houdt. Dit omdat de concentratie van de geur iets minder complex is vergeleken met een eau de parfum.

Online kom je verschillende bekende parfums tegen

Als je je wat verder aan het verdiepen bent in de geuren die je kunt geven tijdens de feestdagen, dan ontdek je al snel dat er enorm veel mogelijk is. Op het internet kom je namelijk tal van bekende parfums tegen, die zeker het overwegen waard zijn om te kopen. Enkele bekende voorbeelden zijn:

  • DIOR J'adore - eau de parfum
  • Jean Paul Gaultier La Belle - eau de parfum
  • Lancôme La Vie est Belle - eau de parfum
  • Paco Rabanne Fame - eau de parfum
  • Yves Saint Laurent Black Opium - eau de parfum
  • Zadig & Voltaire This is Her! - eau de parfum

Een keuze gemaakt? Een parfum kopen doe je makkelijk online

Het beste van alles? Bij iedere parfum lees je precies wat voor soort geur je kunt verwachten en vaak kun je ook nog eens filteren op de geur als je online een flacon koopt. Hierdoor is een parfum kopen erg makkelijk online te doen. Het flesje ontvang je snel in huis, zodat je meer dan genoeg tijd hebt om het leuk in te pakken voor de feestdagen.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top