Fashion

Zo style jij hartjesvormen in fashion

Zo style jij hartjesvormen in fashion

Het regent hartjes in de modewereld en we krijgen er niet genoeg van! Zo spotten we laatst zangeres Becky Hill met heart shaped oorbellen en actrice Victoria Justice in een hartvormig vest. Now it’s your turn. Om het voor jou makkelijk te maken serveren we de leukste hartvormige mode items. Je kunt ze combineren met elke outfit: wij vertellen je hoe!

1. Hartjes jeans €38,00

De hartjes op deze jeans zijn enorm en vallen direct op! Combineer het met een oversized roze trui en een lange witte mantel voor een schattige en winterse look. De spijkerbroek is heerlijk wijd en gaat daarom samen met elke soort schoenen.

Boohoo jeans

2. Desigual schoudertas €70,00

Wie zegt dat hartjes per se cute moeten zijn? Wilde hartjes zijn ook geweldig! En dat geldt ook voor deze desigual shoulder bag. Match de tas met welke outfit dan ook om je look compleet te maken.

Desigual schoudertas

3. Ketting met harten bedel €23,95

Fashion is geen fashion zonder accessoires. En dat geldt ook voor deze unieke ketting. Draag de ketting met een willekeurige open neck top.

Hartjes ketting

4. Korte hartjes cardigan €20,00

Sweater weather! Deze snoezige cardigan past boven elke high waist jeans. De kleur is perfect voor een girly style. Be pretty in pink!

Cardigan

5. Ceintuur-halsketting met harten €19,99

We hebben soms het gevoel dat er iets aan onze outfit mist. Negen van de tien keer is het antwoord: een mooie ketting of armband. Ga daarom voor deze prachtige hartjes halsketting om jouw look af te maken!

Mango ketting

Beeld: Getty Imageshttps://www.ze.nl/artikel/252648-deze-mantels-zijn-on-trend-in-herfst-en-winter-2022-2023
Deel dit artikel
Back to top