Fashion

De mooiste plus-size jassen voor de winter

De mooiste plus-size jassen voor de winter

Het liefst kopen we iedere winter weer een nieuwe winterjas. Iedere winter zijn er dan ook weer nieuwe trends op het gebied van jassen. Met de dalende temperaturen in de winter draag je een mooie, warme winterjas. Ben je op zoek naar een nieuwe winterjas en draag jij plus-size? Kijk dan snel verder, want wij laten je de leukste winterjassen voor dit seizoen zien.

Soorten winterjassen

Er zijn veel soorten winterjassen. Lang kort, dik of nóg dikker. In de winter wil je graag warm gehouden worden door je jas. Daarom zijn de meeste winterjassen lekker dik en krijg je het niet snel koud als de wind waait. Winterjassen die we de laatste jaren steeds vaker zagen zijn puffers jackets en biker jackets. Allebei een andere stijl, maar beiden heel fashionable.

1.    Lange parka met nep bont

Deze lange parka zorgt ervoor dat je geen moment kouvat in de winter. De jas is namelijk heerlijk warm. Daarnaast heeft deze jas een capuchon met nep bont. Hierdoor blijft je haar te allen tijde beschermd tegen iedere winterbui.

parka winterjas boohoo

Shop lange parka met nep bont bij Boohoo

2.    Korte puffer in blauw

Zoals we al kort meldden zijn puffers hot. Letterlijk en figuurlijk, want deze jas houdt je goed warm tijdens de koude dagen. Door de blauwe kleur van de jas is hij erg vrolijk en maakt hij je outfit helemaal af.

korte puffer blauw

Shop korte puffer in blauw bij H&M

3.    Jas met strikceintuur

Ben je op zoek naar een nette en elegante jas, dan is deze jas met strikceintuur wat voor jou. De jas heeft een voering, waardoor je het zeker niet koud krijgt. Ondanks dat deze jas elegant is, combineer hem ook met boots of sneakers voor een stoerdere look.

winterjas h&m

Shop jas met strikceintuur bij H&M

4.    Gewatteerde maxi jas

Als je houdt van het slaapzakkenmodel jas, kies dan voor deze gewatteerde maxi jas. Wanneer je deze jas aantrekt, voelt het net alsof je in een slaapzak loopt. Ideaal om warm te blijven tijdens de koude dagen.

winterjas maxi boohoo

Shop gewatteerde maxi jas bij Boohoo

5.    Lichte bikerjack

Hoewel je bij een bikerjack misschien denkt aan de zomer, past een bikerjack ook heel goed bij de winter. Door de lichte kleur past de jas bij al je outfits. Daarnaast heeft de jas fluffy accenten, waardoor hij zacht én warm aanvoelt.

bikerjack h&m

Shop lichte bikerjack bij H&M

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top