Gezichtsverzorging

De leukste beautyproducten om op je verlanglijstje te zetten

De leukste beautyproducten om op je verlanglijstje te zetten

Soms is het best een lastige opgave om dingen op je verlanglijstje te zetten. Zeker wanneer je niet het hele jaar door al het één en ander op je lijstje hebt gezet. In dit geval is het fijn om wat inspiratie op te doen. Ben je een echte beautylover en mag jouw verlanglijstje nog opgevuld worden? Lees dan snel verder, want wij laten je de leukste beautyproducten zien om op je verlanglijstje te zetten.

Beautyproducten als cadeau

Er zijn een hoop leuke en handige beauty producten die je als cadeau vraagt. Dit zijn bijvoorbeeld producten die je zelf al vaak koopt, maar het ook producten die je voor het eerst wil proberen. Misschien heb je online wel een beauty hack gezien die je graag wil uitproberen, maar heb je een bepaald product niet. Een goede reden om het op je verlanglijstje te zetten.

1.    Lip glow olie Dior

Dit product is zeker de moeite waard om op jouw verlanglijstje te zetten. Deze lip olie doet namelijk wonderen voor je lippen. Ze geven je lippen een mooie glow én tegelijkertijd verzorgt het je lippen optimaal. Zeg maar doei tegen droge lippen en hallo tegen mooi en verzorgde lippen.

dior lip glow

Shop lip glow olie van Dior bij ICI PARIS XL

2.    Overnight mask Clinique

Je huid kan zo nu en dan een goed masker wel gebruiken. Dit masker van Clinique verzorgt je huid in de nacht, waardoor je de volgende ochtend met een stralende huid opstaat. Mocht je dus nog een voedend masker nodig hebben, dan is dit een grote aanrader.

clinque masker

Shop overnight mask van Clinque bij ICI PARIS XL

3.    HUDA beauty foundation

Als je foundation draagt, wil je dat deze zo mooi mogelijk is. Niets is namelijk vervelender dan een foundation die niet mooi aansluit op je huid. Deze foundation van HUDA beauty laat het lijken alsof je een real life filter op hebt. Daarnaast blijft de foundation lang zitten. Win-win dus.

huda beauty foundation

Shop HUDA beauty foundation bij ICI PARIS XL

4.    Be Creative highlighter

Om je make-up look helemaal af te maken, breng je een highlighter aan. Deze highlighter van Be Creative is een echte topper. Hij is super shiny en geeft je daardoor een prachtige glow.

be creative highlighter

Shop highlighter van Be Creative bij ICI PARIS XL

5.    Handcrème van Clarins

Tenslotte een handcrème die in iedere tas zou moeten zitten. Deze handcrème verzorgt je handen en plakt niet. De crème gaat huidveroudering tegen en zorgt voor ultiem zachte handen.

clarins handcreme

Shop handcrème van Clarins bij ICI PARIS XL

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top