Lifestyle

Cadeautip: Molton Brown ons onze favoriete gift voor de feestdagen

Cadeautip: Molton Brown ons onze favoriete gift voor de feestdagen

De decembermaand is van start gegaan, Sinterklaas is weer terug met ‘De Stoomboot’ naar Spanje, dus we kunnen ons klaar maken voor de kerstfestiviteiten. Dat betekent op zoek naar het juiste cadeau. Zoek je iets dat sowieso in de smaak valt - of je jezelf eens mee wil verwennen - dan hebben we de ultieme tip voor je. 

Er zijn zoveel opties voor kerstcadeaus, dat je door de (kerst)bomen het bos niet meer ziet. Waar gooi je hoge ogen mee onder de kerstboom of tijdens een gezellig dobbelspel? Geen paniek, want wij delen regelmatige leuke cadeautips met je. Ook vandaag is er weer eentje om voor te gaan zitten!

Dit is nu al ons favoriete cadeau voor de komende feestdagen

Het Britse Molton Brown, bekend van de heerlijke geuren en prachtige verpakkingen, is al meer dan 50 jaar dé bestemming voor kerstcadeaus (vanaf € 14) en dit jaar zorgen zij ervoor dat de feestdagen extra vrolijk verlopen met de limited edition collectie Merry Berries & Mimosa. Een fruitig-bloemige geur door gekonfijte rode bessen en verfijnde mimosa – een delicate, winterbloem – wat meestal terug te vinden is in verfijnde parfums, maar Molton Brown heeft het gebruikt in hun bad- en lichaamsverzorging om een bijzonder luxe ervaring te creëren. Met een vleugje citrus in de top, een hart van iris en een basis van rijpe frambozen en rustgevend muskushout, is deze creatie een heerlijke mix van frisheid en warmte.

De verpakking is versierd met een goudkleurig rotanpatroon uit de jaren ‘70. Naast deze collectie bevat de Festive Collection ook mooie gift boxen, van de waanzinnige adventskalender tot handverzorging. Om je te helpen dit jaar milieuvriendelijkere cadeaus te geven, zijn de herbruikbare dozen en Christmas Crackers gemaakt van gerecyclede materialen. Bovendien zijn de plastic flessen gemaakt van ten minste 50% gerecycled plastic.

Dus verwen jezelf, een ander of zet het op je verlanglijstje om zelf cadeau te krijgen. Hier lees je alles over de Molton Brown-lijn. Shop ze!

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top