Nagellak

Inspiratie nodig? Dit zijn de nageltrends van de winter 2022

Inspiratie nodig? Dit zijn de nageltrends van de winter 2022

Mooie nagels kunnen ervoor zorgen dat je outfit net even die extra finishing touch krijgt. Het ziet er tenslotte ook nog eens verzorgder uit. Het kiezen van wat je met je nagels wilt, kan echter lastig zijn. Geen zorgen! Wij hebben de nageltrends van de winter van 2022 voor je op een rijtje gezet.

Dit zijn de nageltrends van de winter 2022

We kennen allemaal wel de struggle van het aanbrengen van nagellak; je hebt er veel geduld voor nodig en vaak ziet het er niet zo uit als dat je gehoopt had. New season, new me! Wil jij je nagels weer een keertje laten doen en heb je geen inspiratie? Wij hebben dé nageltrends van de winter van 2022 voor je op een rijtje gezet.

Nagels lakken? Dit zijn de do's en don'ts

French Manicure

We beginnen dit nageltrends van de winter 2022-lijstje met een ultieme klassieker: de french manicure. Je handen houdt je mooi en verzorgd met deze trend die eigenlijk ieder jaar wel weer terug komt. Of je nu gaat voor de oldschool witte rand of iets meer durft qua kleur: met een french manicure loop je er altijd on-trend bij.

Donkerrood

Met een klassieke, rode kleur kan je eigenlijk nooit verkeerd zitten. Ook als je echt geen al te grote durfal bent op het gebied van nagellak trends, dan raden we je zeker aan om deze winter weer te gaan voor een mooie donkerrode lak! Zeker in combinatie met een zwarte outfit zit je gebakken met je look.

Metallic Silver

Feestelijker wordt het niet: zie jij jezelf deze look al rocken tijdens het kerstdiner of een Oud & Nieuw-feestje? Wij wel. Vind je een helemaal metallic look een beetje te heftig? Dan kun je ervoor kiezen om één vinger te accentueren.

Glazed Donut

Niet alleen Hailey Bieber is dol op deze trend, ook wij zijn fan. Je kan voor een lichte kleur gaan en op safe spelen, maar ook een wat metallic-achtige kleur is fantastisch voor deze look. Eigenlijk creëer je met velvet nagels een soort illusie, weliswaar zodra er licht op weerkaatst.

Amandelvormige nagels

Of je nu korte of lange nagels hebt: je nagels in de amandelvorm vijlen is ook in de winter van 2022 nog een nageltrend. Lak ze vervolgens in een mooie donkere trend en je nagels zijn winter-proof. Do we need to say more?!

Bruintinten

Voor mooie nagels hoef je echt niet per se naar de manicure. Dankzij makkelijke tutorials op social media kom je binnen no time mee met de nieuwste trends. Bruintinten zijn heel goed te combineren met ja, wat niet eigenlijk? Kleur gekozen? Tijd om te lakken!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top