Interior

Deze Hollywood mirror is onmisbaar op je make-up tafel

Deze Hollywood mirror is onmisbaar op je make-up tafel

Spiegels met ledverlichting zijn onmisbaar in de wereld van cosmetica. Elke professionele make-up artist heeft er een in huis. Deze spiegels maken het eenvoudig om alle details van je gezicht te zien. Behandel je gezicht als een canvas en gebruik deze Hollywood mirror om je gezicht te beschilderen!

Iedereen in de make-up wereld moet deze spiegel hebben. Of je nou een beginner of gevorderde in make-up bent. Waarom? De mirror heeft 15 ledlampen, waardoor je er let-ter-lijk alles in kunt zien. Zo kun jij je make-up veel nauwkeuriger aanbrengen!

Verschillende lichtstanden

Je hebt bij veel van dit soort spiegels keuze uit drie lichtstanden: geelachtig, ijskoud wit of daartussenin. De ‘normale’ lichtstand is goed om te gebruiken wanneer je jezelf opmaakt. De ‘witte’ stand is daarentegen weer perfect voor mirror selfies. Belichting is verstelbaar met een knop. Des te meer je die knop ingedrukt houdt, des te helderder het licht wordt. Je krijgt dus ultieme exposure! Hoe meer belichting de ledlampen geven, hoe meer huidtextuur je ziet. Nu kun je je make-up aanbrengen hoe jij dat wil.

En what about de spiegel zelf? Eén ding is zeker: hij is shiny! Wanneer je de perfecte belichting en lichtstanden hebt, hoor je ook een perfecte spiegel te hebben. De spiegel helpt je om écht alles te zien. Daarnaast staat deze spiegel prachtig op je make-up tafel

De onderstaande spiegel is ook nog eens 360 graden draaibaar. De spiegel zit stevig vast en jij kunt hem lekker verticaal draaien. Wil je het liever omhoog of omlaag? Jij bepaalt dat!

Novalie Hollywood Spiegel met Verlichting €116,-

Novalie hollywood spiegel

Beeld: pexels.com
Deel dit artikel
Back to top