Fashion

5 pyjama's die je het liefst de hele dag door draagt

5 pyjama's die je het liefst de hele dag door draagt

Je kent het wel: het is weekend en je het géén zin om je pyjama uit te trekken en je om te kleden. Sommige pyjama’s zijn zó comfortabel dat we er het liefst in zouden wonen. Daarom geven wij je graag wat inspiratie voor de lekkerste pyjama’s die je het liefst de hele dag door draagt.

Verschillende soorten pyjama’s

Pyjama’s zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Zo zijn er tweedelige pyjama’s, pyjama’s met lange mouwen en met korte mouwen, dikke en dunne pyjama’s en nachtjaponnen. Niet iedereen draagt een pyjama, maar mensen die wel een pyjama dragen zijn het erover eens dat een pyjama comfortabel moet zitten. Zo comfortabel zelfs, dat je hem het liefst de hele dag door draagt.

1.    Velours pyjama pak zwart

Een stof die heel comfortabel zit, is velours. Daarom is een pyjama van velours een perfecte pyjama om de hele dag door te dragen. Kies voor een pak van velours met een fijne broek en nachthemd. Zo weet je zeker dat je niet alleen als een engeltje slaapt, maar ook in een heerlijk pak rondloopt overdag.

velours pyjama h&m

Shop velours pyjama pak bij H&M

2.    Teddy pyjama

Teddy zien we niet alleen terug in kledingstukken zoals jassen en truien, maar ook in pyjama’s. Dat is niet voor niks, want teddystof is zo zacht dat we hier ook de hele dag in rond zouden willen lopen. Kies daarom voor een tweedelige pyjama van teddystof voor een ultiem comfortabel gevoel.

teddy pyjama h&m

Shop teddy pyjama bij H&M

3.    Velours pyjama pak roze

Nog zo’n zachte velours pyjama waar je het liefst in zou wonen. De broek is elastisch, waardoor je hem gemakkelijk aantrekt. Het nachthemd heeft meerdere knopen. Je kiest ervoor om hem dicht te dragen, maar het is ook mogelijk om hem open te dragen wanneer je er nog een shirt of hemd onder draagt.

velours pyjama roze h&m

Shop velours pyjama roze bij H&M

4.    Pluizige onesie

Wil liever in één keer klaar zijn met je pyjama outfit? Kies dan voor een onesie. Onesies zijn ervoor gemaakt om de hele dag in rond te lopen. Zeker wanneer ze van een zachte stof zijn, wil je deze de hele dag aanhouden. Let wel op: ben je iemand die in de nacht vaak naar het toilet moet? Dan is een onesie misschien minder handig, omdat je jezelf dan helemaal uit moet kleden.

onesie pyjama boohoo

Shop pluizige onesie bij Boohoo

5.    Fleece pyjama met shorts

Draag je liever blote benen als je slaapt en vind je dat overdag ook geen probleem? Kies dan voor een fleece pyjama met shorts. Door de zachte fleecestof wil je deze pyjama de hele dag door dragen.

fleece pyjama shorts boohoo

Shop fleece pyjama met shorts bij Boohoo

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top