Lifestyle

Backstreet Boy Nick Carter over overlijden broertje Aaron: "verslaving is een schurk"

Backstreet Boy Nick Carter over overlijden broertje Aaron: "verslaving is een schurk"

De pas 34-jarige Aaron Carter werd zaterdag dood gevonden in bad in zijn huis in Californië. Het broertje van Nick Carter van de Backstreet Boys liet zich eerder al opnemen in een afkickkliniek. Ook had hij last van psychische problemen. Nick heeft nu gereageerd op de dood van zijn broertje.

Backstreet Boy Nick Carter reageert op overlijden broertje Aaron

Nick Carter, bekend van de Backstreet Boys, heeft via Instagram gereageerd op de dood van zijn broertje Aaron. Bij een aantal foto’s waarop ze samen te zien zijn schrijft hij een emotionele post. "Mijn hart is gebroken. Hoewel mijn broer en ik een gecompliceerde relatie hadden, is mijn liefde voor hem nooit vervaagd. Ik heb altijd hoop gehouden dat hij op een dag een gezond pad zou bewandelen en de hulp zou vinden die hij zo hard nodig had."

Rust

"Soms willen we iemand of iets de schuld geven voor een verlies, maar de waarheid is dat verslaving en geestesziekte de echte schurk zijn in dit verhaal’, vervolgt Nick. De zanger zegt dat hij zijn broertje meer gaat missen dan iemand ooit zal kunnen begrijpen. "Ik hoop dat je nu rust vindt. I love you baby brother." Aaron en zijn vriendin raakten de voogdij over hun zoontje Prince van elf maanden kwijt, vanwege de vele ruzies die zij uitvochten via social media. De moeder van zijn vriendin zorgt nu voor zijn zoontje. 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top