Interior

Housewarming cadeaus waar mensen ook écht wat aan hebben

Housewarming cadeaus waar mensen ook écht wat aan hebben

Je kent het wel: iemand geeft een housewarming en 5 mensen geven dezelfde geurkaars en geurstokjes als housewarming gift. Dat is natuurlijk goed bedoeld en het gaat om het gebaar. Toch is het leuk om een housewarming cadeau te geven waar iemand ook écht wat aan heeft. Daarnaast is het ook leuk om zelf een cadeau te krijgen waar je echt wat aan hebt als je een nieuwe woning hebt.

Wat zijn housewarming cadeaus?

Housewarmings zijn overgewaaid uit Amerika. Tijdens een housewarming vier je dat iemand een nieuwe woning heeft. Wanneer iemand iets viert, geef je ook een cadeau en in dit geval is dat dus een housewarming cadeau. De leukste housewarming cadeaus zijn cadeaus waar mensen ook écht wat aan hebben in hun nieuwe huis.

Housewarming cadeaus - Klein prullenbakje

Afval hebben we allemaal en daarom is een klein prullenbakje een perfect housewarming cadeau. Een klein prullenbakje zet je bijvoorbeeld op het aanrecht voor afval tijdens het koken, maar je kiest er ook voor om het in de badkamer te zetten.

klein prullenbakje

Shop klein prullenbakje bij HEMA

Housewarming cadeaus - Ovenwanten

Of je nu een keukenprinses bent of niet, ovenwanten komen altijd goed van pas. Een nieuwe woning heeft vaak ook een oven die mensen (regelmatig) gebruiken. Ovenwanten zijn in dat geval een handige housewarming gift om te krijgen. Zo voorkom je dat je je handen verbrand aan de taart die je bakt.

ovenwanten

Shop ovenwanten bij HEMA

Housewarming cadeaus - Bad textiel

Van bad textiel heb je (bijna) nooit genoeg. Het is altijd fijn om een schone handdoek of schoon washandje uit de kast te pakken. Daarom is bad textiel als housewarming gift een erg goed idee. Soms is het lastig in te schatten wat voor kleur bad textiel je moet geven. Kies daarom voor een neutrale kleur die wel bij ieder badkamerinterieur past.

bad textiel

Shop bad textiel bij HEMA

Housewarming cadeaus -  Voorraad potten

Als je een nieuwe woning hebt, koop je tijdens de boodschappen veel spullen die in de voorraadkast kunnen. Om de voorraadkast iets op de fleuren, koop je als housewarming gift één of meerdere voorraadpotten. Hier bewaar je dan bijvoorbeeld etenswaren of koffie cupjes in.

voorraad pot

Shop voorraad potten bij HEMA

Housewarming cadeaus - Borrelplank

Wie houdt er nu niet van lekker borrelen met heerlijke hapjes op tafel? Een borrelplank als housewarming cadeau is een goed idee, omdat niet iedereen eraan denkt om dit zelf te kopen. Vaak gebruiken mensen een plateau of bord wat ze nog in huis hebben wat hier eigenlijk niet voor is bedoeld. Met een echte borrelplank, luid je de nieuwe woning met veel lekkernijen in.

borrelplank

Shop borrelplank bij HEMA

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top