Fashion

Van top tot teen: zo draag je glitters tijdens de feestdagen

Van top tot teen: zo draag je glitters tijdens de feestdagen

Sparkle, sparkle! Wij kunnen geen genoeg van krijgen van glitters tijdens de feestdagen. Hier en daar wat glitters toevoegen en je bent helemaal klaar om feest te vieren. Van topjes tot gelakte tenen. Glitters kun je op vele manieren dragen. Wij laten je zien hoe.

Kleding

De decembermaand komt steeds dichterbij, en de feestdagen staan dus ook weer bijna voor de deur. De sprankelende outfits mogen uit de kast worden getrokken! De glitter trend blijft fantastisch. Steel de show met die ene lange jurk of die fantastische glitter broek. Je kunt het zo uitgebreid uitpakken als je wilt. Als je het wat rustiger wilt houden, kun je glitter combineren met een effen kleur. Wil je juist erg opvallen? Dan ga je toch lekker voor een jurk, van top tot teen bedekt met glitters? Grove of fijne glitter, de keuze is aan jou!


 

Schoenen

Glam all-over. Glitterschoenen mogen niet ontbreken in dit lijstje. Tijdens de feestdagen is niks te heftig. De glittertrend is mega populair. Je kunt de schoenen zelfs in het dagelijks leven dragen. Om de outfit helemaal compleet te maken, kun je je tenen ook nog een glittertje geven. Laat die voeten maar zien en gooi de glitter pumps in de strijd.

Nagels

Glitter nagellak kun je op veel verschillende manieren dragen. Draag het bijvoorbeeld over een andere nagellak heen. Rode nagellak staat mooi in combinatie met een gouden of zilver glitter. Je kunt natuurlijk ook voor alleen glitters gaan. Speel met designs. Voeg zoveel glitter toe als je zelf wilt. Zo kom je wel tot die oogverblindende manicure!

Body

Breng jij na het douchen graag een body crème aan, om je huid te verzachten? In plaats daarvan kun je ook voor een lichaamsolie met glitter gaan. Deze maakt je huid niet alleen zacht, maar ook nog eens mega stralend. Net even die extra glans op je lichaam. Glitters op je lichaam kun je perfect combineren met de kleding die je aan hebt. En, showen maar!

Make-up

Je kent het vast wel: je make-up is on fleek, maar je twijfelt of je nog glitters wilt aanbrengen. Ze gaan na een tijdje namelijk een heel eigen leven leiden. Glitters op je neus, glitters op je kin... Liever niet. Met de volgende truc kun jij extra shinen met je make-up. Breng met een platte kwast glitters aan op de plekken waar jij een primer hebt gebruikt. Tik de kwast goed af, want zo voorkom je dat je die dwarrelende glittertjes op je gezicht krijgt. Eyeliner, lipgloss of oogschaduw: overal kun je glitter voor gebruiken. Pak lekker uit, want het aanbrengen van glitters wordt nu een eitje!

Haren

Ieder jaar is het weer de vraag: wat moeten we met ons haar doen tijdens Kerst en oud & nieuw? Als je heel erg in de twijfelmodus zit, hou het dan simpel. Je kunt wel helemaal losgaan met vlechtwerk of opgestoken kapsels, maar hoe leuk is het om met glitters aan de slag te gaan? Een simpel attribuut, met veel effect. Glitters geven net die extra touch aan jouw prachtige lokken. Ga jij voor een potje glitters of een spray? Het kan allebei. Breng het aan op je aanzet of in je haarpunten. Zeg maar hallo tegen je nieuwe coupe!

 

Accessoires

Ben je niet zo’n grote fan van al te veel glitter? Dan kun je dus ook voor een accessoire gaan. Sieraden, een riem of een tas. Genoeg te gekke accessoires om uit te kiezen die glitter kunnen bevatten. Toch iets extra’s, maar dan niet te opvallend.

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top