Fashion

Zien: Megan Fox gaat voor rood haar (en wij zijn fan)

Zien: Megan Fox gaat voor rood haar (en wij zijn fan)

Dat Megan Fox een ultieme trendsetter is, dat wisten we al. Toch verrast ze ons ook dit keer weer. Megan Fox en haar verloofde Machine Gun Kelly waren namelijk op de Time100 Next Gala in New York City en daar bleek dat de influencer haar zwarte lokken heeft ingeruild voor een rood kapsel. We like it!

Megan Fox gaat voor rood haar (en wij zijn fan)

Megan Fox verraste op het Time100 Next Gala ons allemaal niet alleen met een opvallende jurk, maar ook met een nieuwe coupe. Niet alleen droeg ze haar kapsel in een middenscheiding met golven die tot over haar schouders vallen, ook verfte ze haar lange lokken rood. De gouden metallic jurk erbij bewijst wel dat ze een echte stijlicoon is. Of het een pruik is of niet, is nog niet duidelijk. Wij hopen in ieder geval van niet!

Rood haar als trend van 2023

Megan Fox volgt met haar nieuwe lokken alvast de trend van 2023 als het op haarkleuren aankomt. Niet voor niets namen we de kleur rood op in het rijtje van haartrends voor dames in 2023. Een goede coupe kan een boel voor je zelfvertrouwen doen. Net zo fijn dus om ook op dat gebied wat inspiratie te krijgen. Onze Instagram feeds zijn overspoeld van de kleur rood en ook op TikTok is rood een haarkleur die de leiding heeft. In dit rijtje van haartrends in 2023 voor dames is de rode coupe dan ook essentieel. Als je geen redhead bent van jezelf, dan wordt het dus tijd om met die kleurverf in de weer te gaan!

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top