Haarverzorging

Dit 90's kapsel ga je deze herfst overal terugzien

Dit 90's kapsel ga je deze herfst overal terugzien

Zoals je weet zijn trends uit de 90's ook trends anno nu. Zo zijn er al meerdere kledingsstukken teruggevlogen, zijn diverse 90's nagellakkleuren weer helemaal in én zijn er ook heel wat hairdo's die menig mens nu weer (creatief) aan het namaken is. Ook deze herfst is een opvallend kapsel weer helemaal hot & happening. Eentje die je vast ergens van kent...

Dit 90's kapsel is dé trend van deze herfst

Weet je nog die spraakmakende bob van Rachel Greene uit de serie Friends? Het was destijds - in de jaren 90 - een van de meest populaire kapsels. De piekerige hairdo met een heleboel highlights. Had je ons een paar jaar terug verteld dat dit kapsel in 2022 weer in zou zijn, dan hadden we je waarschijnlijk hard uitgelachen. Maar wat blijkt? Deze spicy haircut van Rachel, gespeeld door Jennifer Aniston, komt dus weer helemaal terug. 

Zijscheiding

Maar, Rachel's bob is niet zomaar een bob. Met een zijscheiding en highlights die net te licht zijn voor Jennifer's haar is dit kapsel wel héél 'jaren 90'. Meerdere celebrities, zoals Euphoria's Sidney Sweeney and Kourtney Kardashian zijn al gespot met een kortere coupe mét zijscheiding. 

2022 variant

Al moeten we eerlijk zeggen, deze kapsels van Sidney en Kourtney zijn eigenlijk nog niet op Rachel's lengte, aangezien dit écht een korte coupe was. Waarschijnlijk zullen ook velen het niet aandurven en eerder een kapsel nemen die net wat langer is. Verder is het ook heel goed mogelijk dat we anno 2022 iets rustiger aandoen met de mega lichte highlights en baseren we de lichtere kleur iets meer op onze eigen haarkleur. Toch blijft het iconische Rachel Greene kapsel gewoon hartstikke vet. En hey, haar groeit gewoon weer aan, hé? Op naar de kapper dus! 

Beeld: GettyImages, Pinterest, Instagram
Deel dit artikel
Back to top