Lifestyle

Kassa: dit is het indrukwekkende vermogen van Gisele Bündchen

Kassa: dit is het indrukwekkende vermogen van Gisele Bündchen

Een van de meest succesvolle modellen tot nu toe is toch wel Gisele Bündchen, daar kan niemand om heen. Dat het model goed boert en flink wat cash op haar bankrekening mag bijschrijven, is wel duidelijk. Maar wat is eigenlijk het vermogen van Gisele Bündchen?

Vermogen van Gisele Bündchen

Topmodel Gisele Bündchen is in 2016 door Forbes uitgeroepen tot het best betaalde model ter wereld, voor de veertiende keer maar liefst. Daarmee verdient ze meer dan top influencer Kendall Jenner. Remember? Gisele Bündchen liep haar eerste show bij Victoria's Secret in 2000. In 2007 gaf ze er de brui aan, maar in die zeven jaar tijd heeft ze toch flink wat geld binnengeharkt én 19 miljoen volgers op Instagram gescoord. Forbes schrijft dat Gisele een contract had voor vijf jaar met Victoria's Secret en hiervoor kreeg ze al 25 miljoen euro aan het begin van haar carrière. Kassa! En dan hebben we het nog niet eens gehad over het salaris dat ze boerde tijdens haar laatste twee jaar bij Victoria's Secret. Reken maar dat ze hier minimaal ook hetzelfde bedrag voor heeft gekregen. 

En daar blijft het niet bij, want Gisele Bündchen heeft in haar carrière contracten van miljóenen afsloten met merken. Denk aan sponsordeals met Chanel, Pantene en Caroline Herrera. Die miljoenen versterkte ze alleen maar met haar eigen boek 'Lessons: My Path to a Meaningful Life', dat ze in 2018 schreef. Wat ze hier precies aan verdiend heeft, is niet bekend. 

Tom Brady en Gisele Bündchen

Tom Brady, nu nog de man van Gisele Bündchen, draagt ook flink wat bij aan het vermogen van de topmodel. Gisele en Tom trouwden 13 jaar terug en hebben een zoon en dochter samen. Afgelopen week hebben ze besloten dat ze gaan scheiden, maar de twee hebben nog onder andere een huis op Indian Creek Island in Miami. Kosten? Een 'luttele' zeventien miljoen dollar. Ook hebben ze nog een huis in New York (3,6 miljoen), Big Sky (5.7 miljoen) en tot slot ook een bescheiden optrekje als vakantie huis in Costa Rica. Samen hebben Tom Brady en Gisele Bündchen in totaal vier huizen. Niet slecht, he? Dat wordt nog een flinke klus om de boel te verdelen als de scheiding rond is!

Conclusie: wat is het vermogen van Gisele Bündchen nu eigenlijk in totaal? Gisele en haar (nu nog) man zijn in totaal 650 miljoen dollar waard. Gisele zelf is goed voor een 'schamele' 400 miljoen dollar. Wij moeten hier even van bijkomen.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top