Fashion

Schoenentrends voor de herfst/winter van 2022/2023 die de modeweken domineerden

Schoenentrends voor de herfst/winter van 2022/2023 die de modeweken domineerden

Schoenen maken je outfit compleet. Maar hoe zorg je ervoor dat je schoenen on point zijn? Daar helpen we je bij. Haal je portemonnee maar tevoorschijn, want de nieuwste schoenentrends zijn weer fantastisch!

Het gehele najaar kun je deze schoenen wel dragen. Denk aan toffe boots, regenlaarzen of platforms. Het kan allemaal. Om je te helpen bij het maken van een keuze hebben wij onze favoriete items op een rijtje gezet. Shoppen maar!

1.     Sportief-chic

De sporty-chic trend zet zich voort en is meer fashionable dan ooit. Niet alleen in de kleding, maar ook wat betreft schoenen is de trend volop aanwezig.

THERICA sneaker bij joshv.com

2.     Regenlaarzen

Als je denkt aan regenlaarzen, dan denk je misschien aan werken in de tuin. Niets is minder waar. Deze functionele schoeisels zijn echt fashion items dit najaar. De laars is helemaal een trend.

Tommy Hilfiger laarsjes bij nelson.com

3.   Platforms

Deze Mary-janes zijn helemaal populair. In de modehuizen zijn ze in allerlei varianten te verkrijgen. De platforms doen je groter lijken dan je bent. Ideaal dus voor als je klein bent. Ga je voor lak, glitters of voor een felle kleur?

Platformhakken bij  NA-KD.com

4.   Kittenheels

Zonder twijfel is dit een van de allergrootse schoenentrends van dit najaar: ‘de kittenheels’. Deze minihak kan niet ontbreken in je garderobe. Het liefst ook nog gecombineerd met een dikke maillot. Maar het is natuurlijk helemaal aan jou om te bepalen hoe je deze trend combineert.

Enkellaarzen bij  joshv.com

5.   Metallics

Kan jouw garderobe voor de feestdagen ook een oppepper gebruiken? Dan zit je met deze trend goed. Metallic is helemaal in. Het glimmende materiaal past perfect bij de feestelijke dagen. Het is maar net hoe subtiel je het wil maken, want je kunt ook enorm uitpakken.

Metallic hakken bij joshv.com

6.   Lieslaarzen

Dit najaar blijven we niet laag aan de grond. We gaan voor ‘hoe hoger, hoe beter’. De lieslaars maakt deze winter een comeback. Een hele elegante damesschoen trend voor de winter van 2022/2023.

Chunky laarzen bij  NA-KD.com
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top