Fashion

De gestreepte trui is terug en zo style je 'm

De gestreepte trui is terug en zo style je 'm

Dit najaar draait weer compleet om het terugkomen van verschillende trends. Zo maakt ook de gestreepte trui weer haar comeback en we are here for it. Wat is er nu relaxter dan een trui die ook nog eens helemaal on trend is? Om helemaal eerlijk te zijn, de sweater is natuurlijk nooit helemaal weggeweest, maar wat wel opvalt is dat 'ie in veel kledingzaken weer te vinden is en dat influencers overduidelijk weer fan zijn. 

Nog een pluspunt aan de gestreepte trui: hij is supermakkelijk te combineren met bijna alles. We hebben wat inspo voor je op een rij gezet. 

Zo style je de gestreepte trui dit najaar

De gestreepte trui is niet zomaar 'terug', hij is ook nog eens in meerdere versies te vinden. Helemaal top, want zo kun je elke variant in huis halen (goed excuus om te gaan shoppen). Zo vind je 'm in de winkels en op sociale media met een kraag, rits, verschillende kleuren, cropped of juist oversized. Er is voor ieder wat wils en dat maakt deze sweater zo heerlijk divers. 

White on white

Wit op wit kan soms tricky zijn in de herfst (lees: door regen, modder en kou), maar het staat wel heel mooi. Met een gestreepte trui breek je het wit en kan het echt een statement piece zijn in je outfit. 

Gestreepte katoenen trui
Gestreepte katoenen trui bij Hm.com

Black on black

Hetzelfde geldt voor de witte outfit. Een zwart met wit gestreepte trui, zwarte (wijde) broek en bijvoorbeeld stoere black boots is een fijne herfstoutfit. Houd je niet van helemaal zwart, dan heb je geluk met de witte strepen op je trui, want hierdoor oogt je outfit wat minder zwaar. Aftoppen met een totaal andere kleur tas of accessoires en you're the talk of the town. 

Ribgebreide trui
Ribgebreide trui bij Hm.com
Oversized trui met turtleneck
Oversized trui met turtleneck bij Hm.com

Classy skirt

Zijn mooie rokken in de herfst net wat meer jouw ding? Vrees niet, want ook met een toffe rok of jurk kun je de gestreepte trui rocken (snap je 'm?). Kies je favoriete lange, korte, zwarte of witte rok, een mooi paar laarzen of sneakers én natuurlijk je nieuwe trui. Mission completed. Check hieronder voor inspiratie. 

Gestreepte trui met halve rits
Gestreepte trui met halve rits bij Hm.com

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top