Lifestyle

Wacht even: zijn Brad Pitt en Emily Ratajkowski aan het daten?!

Wacht even: zijn Brad Pitt en Emily Ratajkowski aan het daten?!

Hoewel Brad Pitt het momenteel nog hartstikke druk heeft met ruziemaken met zijn ex Angelina Jolie, weerhoudt dat hem er niet van weer te daten. Volgens de geruchten heeft hij zijn ogen laten vallen op Emily Ratajkowski (31), die pas net weer vrijgezel is. 

Hoe zit het tussen Brad Pitt en Emily Ratajkowski

Volgens een bron van Page Six hebben Brad Pitt (58) en het 31-jarige model Emily Ratajkowski een aantal dates gehad. "Brad en Emily hebben elkaar een aantal keer gezien. Maar hij spreekt de laatste maanden ook met anderen af en datet met niemand in het specifiek." In juli werd bekend dat Emily Ratajkowski en Sebastian Bear-McClard gingen scheiden omdat Sebastian Emily had bedrogen. Maar ook Brad Pitt heeft het nog lastig met zijn ex Angelina. Volgens OK! Magazine heeft Brad Emily Ratajkowski een aantal keer op date gevraagd. "Ze zei ja. Ze heeft Brad altijd al leuk gevonden, en ze had zoiets van "wat heb ik te verliezen?"

Ruzie in privé vliegtuig

Uit FBI-papieren bleek dat Angelina Jolie haar inmiddels ex-man Brad Pitt in 2016 heeft aangeklaagd voor een aanval in hun privévliegtuig. Brad zou Angelina door elkaar geschud hebben en haar bij haar hoofd hebben vastgepakt. Waar de kinderen bij waren zou de acteur geroepen hebben dat Angelina "de familie heeft verwoest". Brad zou voor 25.000 dollar aan schade hebben veroorzaakt, met het morsen van rode wijn omdat hij zo dronken was.

Lees ook: Model Emily Ratajkowski verbreekt huwelijk met Sebastian Bear-McLard

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top