Fashion

Ze mogen weer! De gaafste teddy items voor je interieur

Ze mogen weer! De gaafste teddy items voor je interieur

De teddy trend is er al een tijdje, vooral in de herfst omringen we ons graag met de knuffelbare stof. Het voelt niet alleen heerlijk, maar het ziet er ook nog eens trendy uit in je casa.

Teddy stof

Teddy - ook wel bouclé genoemd - is een stof die bestaat uit geweven stukjes. Teddy is populair geworden door het Franse modehuis Chanel.  Zij ontwikkelden als één van de eerste, mantelpakjes van deze zachte stof. Naast Chanel ontwikkelden interieurontwerpers de afgelopen jaren, duizenden banken en stoelen met Teddy stof. Teddy wordt gemaakt van verschillende stoffen, is erg makkelijk te onderhouden en behoorlijk slijtvast.  

Combineren

Voor een knusse, warme uitstraling combineer je teddy items met veel zachte kleuren, waardoor je interieur een knusse uitstraling krijgt. De stof is ook perfect te combineren met materialen met textuur, zoals houtsoorten of rotan.  Voor nog meer aaibaarheid voeg je velvet toe! Soft colours! Een meubelstuk in de teddy look is prachtig in een neutrale tint, crème, beige, lichtgrijs of lichtbruin. Als je een fauteuil net wat too much vindt, kun je beter voor een kleiner accessoire gaan.

Teddy tips voor je interieur

De fauteuil

Een echte eyecatcher in je interieur is de teddy fauteuil! Perfect voor in je woonkamer of slaapkamer. Ze zitten heerlijk warm en comfortabel. En voor 129 piek is het een koopje!

De kussens

Een zacht kussen is onmisbaar tijdens een powernapje op de bank,  vooral van teddystof.


De poef

Comfortabel relaxen in stijl, kan met een poef. De ronde poef heeft een ultiem zitcomfort en het heeft ook nog eens opbergruimte. Leuk te combineren met andere items zoals een fauteuil.  

De plaid

Met de koude dagen en de stijgende energierekeningen, komt een plaid goed van pas. Lekker warm en door de leuke stof ziet het er ook nog eens fancy uit.

teddy plaid

Een bankje

Een bankje zonder leuning is een meubel dat je overal kwijt kunt. Door de teddy stof krijg je een sfeervolle touch. Een extraatje bij dit bankje is dat het een opbergruimte heeft.

Ronde stoel

Deze ronde stoel geeft het comfort van een fauteuil, maar neemt net wat minder ruimte in. Door de metalen poten krijg je een moderne uitstraling. De teddy stof maakt het zitten extra relaxed. 

Vloerkleed

Wat ideaal een vloerkleed van teddy stof. Lekker zacht en heerlijk warm aan je voeten. Door de hoogpolige stof is het ook nog eens geluiddempend. In allerlei kleuren te krijgen. Perfect voor je interieur!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top