Lifestyle

Zien: hoogzwangere Molly-Mae op vakantie in tropisch Dubai

Zien: hoogzwangere Molly-Mae op vakantie in tropisch Dubai

Ze waren het populairste koppel van Love Island ter wereld: Molly-Mae Hague en Tommy Fury. De twee wonnen niet alleen het programma, maar ook de liefde bleek sterk. En die liefde wordt bezegeld met een kindje. De influencer showt nu haar groeiende babybelly.

Molly-Mae en Tommy Fury worden ouders

Inmiddels miljoenen influencers Molly-Mae en Tommy Fury deden in 2019 mee aan Love Island UK en ze wonnen het programma ook. Aan het blad The Sun vertelde Tommy niet lang geleden al dat hij vier kinderen wil hebben. "Maar het is Molly’s lichaam en zij is degene die er doorheen moet – maar ik zal er met haar zijn bij elke stap.” Daarbij zei hij ook dat hij denkt over een huwelijksaanzoek, maar het wordt eerst tijd voor gezinsuitbreiding. Inmiddels komt de bevalling dichterbij en dus gaan Molly-Mae en Tommy weg voor hun babymoon.

Zware periode

“Ik mag echt niet klagen over mijn zwangerschap. Maar als ik kijk naar wat tot nu toe de zwaarste periode voor me was, zijn het de 80 tripjes naar het toilet in de nacht en de twee uur die het me kost om na elke trip weer in slaap te komen. Ik heb geen goede nachtrust gehad sinds ik zwanger ben." Toch is het gezinnetje nu samen op reis naar Dubai en Molly-Mae deelt een aantal leuke kiekjes op The Gram.

 

Roze confetti

Eerder dit jaar vond het koppel hun droomhuis en nu zijn ze zich aan het voorbereiden op de komst van de baby. Molly-Mae en Tommy Fury krijgen een meisje! In een video op Instagram is te zien hoe Molly en Tommy samen een ballon doorprikken. Daar komt roze confetti uit. “I just love this so much 😭💞💞💞💞” reageert Maura Higgings. YouTube-ster Saffron Barker schrijft: “Awww she’s going to be gorgeous 💕

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top