Lifestyle

Kate Middelton droeg speciale parelketting op begrafenis als eerbetoon aan Queen Elizabeth

Kate Middelton droeg speciale parelketting op begrafenis als eerbetoon aan Queen Elizabeth

Het Verenigd Koninkrijk nam op 19 september afscheid van koningin Elizabeth. Inmiddels is ze naar haar laatste rustplaats in Windsor Castle gebracht. Kate Middleton verscheen in een sierlijke zwarte outfit bij Westminster Abbey.

Kate Middletons met bijzondere outfit op uitvaart Elizabeth

De Japanse parelketting met grote steen in het midden die Kate Middelton op de begrafenis van Queen Elizabeth droeg, was een eerbetoon aan de koningin. De ketting was namelijk ooit van koningin Elizabeth. Om de look af te maken droeg Kate pareloorbellen. En dat is niet voor niks, want het is voor de Britse royals een echte traditie om parels te dragen als ze in de rouw zijn. Daarnaast draagt Kate oorbellen met parels en diamanten die van Elizabeth zijn geweest. Bij de sieraden matchte Kate een ingetogen, zwarte outfit. Daarop droeg ze een lange blazer met dubbele knopen. Een hoed met zwarte sluier maakten het geheel af.

Prinses Charlotte 

De parelketting droeg de vorstin in de jaren tachtig en negentig regelmatig zelf ook. Kate Middelton had het sieraad  ook al om tijdens de uitvaart van prins Philip.  Ook de achterkleindochter van de vorstin, Charlotte, kreeg een broche van de Queen opgespeld. En Meghan Markle droeg oorbellen die Elizabeth haar in 2018 had gegeven.

Beeld: Getty mages
Deel dit artikel
Back to top