Lifestyle

Blake Lively deelt foto's om fotografen weg te jagen: "jullie maken ons bang"

Blake Lively deelt foto's om fotografen weg te jagen: "jullie maken ons bang"

Vorige week maakte Blake Lively bekend dat zij en haar man Ryan Reynolds in verwachting zijn van hun vierde kindje. Op de rode loper verscheen Blake met een zwangere buik. En dat was genoeg redenen voor de Amerikaanse pers om de actrice te bedolven onder de aandacht.

Blake Lively deelt foto's om fotografen weg te jagen: "jullie maken ons bang"

Blake Lively en Ryan Reynolds zijn niet alleen hét powerkoppel van Hollywood, ook thuis zijn ze een fantastisch stel als de ouders van drie dochters. Daarblijft het niet bij, want er komt ook gezinsuitbreiding aan. Over de verwachte uitgerekende datum en het geslacht van de baby is nog niks bekend, dus fotografen proberen alles te weten te komen, tot grote ergernis van Blake en Ryan. Fotografen posten al dagen voor het huis van het stel en Blake werd hier zó gek van, dat ze daarom het heft in eigen handen neemt. Op Instagram post ze een reeks foto's van haar zwangerschap.

"Jullie maken ons bang"

“Hier zijn foto’s van mij zwanger in real-life, zodat de elf mannen die buiten mijn huis wachten om een glimp op te vangen, me met rust zullen laten. Jullie maken mij en mijn kinderen bang”, aldus Blake op Instagram. Daarnaast bedankt ze ook mensen voor de liefde en respect die ze hebben getoond. “En bedankt voor het ontvolgen van accounts die foto’s van kinderen delen.” 

Een echte buddy

Toen Blake en Ryan elkaar in 2010 ontmoetten op de set van de film Green Lanter,  werden ze eerst vrienden. Ryan zei eens in een interview: “We waren eerst goede vrienden, en dat lijkt me de beste start van een relatie. Verliefd zijn is enig, maar vind je elkaar ook echt aardig? Dat moet je je wel afvragen. Ik heb geluk dat ik iemand heb gevonden met wie ik kan groeien, van wie ik kan leren. Iemand die echt een buddy is.”

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top