Lifestyle

Rianne Meijer openhartig over miskraam: "wil andere vrouwen steunen"

Rianne Meijer openhartig over miskraam: "wil andere vrouwen steunen"

Rianne Meijer vermaakt haar 1,5 miljoen volgers op Instagram met regelmaat met allerlei hilarische kiekjes van haar leven als influencer. Ook deelt ze content met haar inmiddels man Roy Atiya. Op Instagram vertelt Rianne dat ze onlangs een miskraam heeft gehad.

Rianne Meijer openhartig over miskraam

Influencer en model Rianne Meijer trouwde afgeloepn met haar vriend Roy. Het stel gaf elkaar in Toscane onder toeziend oog van vrienden en familie elkaar het ja-woord tijdens een waanzinnig sprookjeshuwelijk. Dat het leven van een influencer ook pieken en dalen kent, blijkt maar weer uit haar recente Instagram post. Rianne vertelt hier dat ze onlangs een miskraam kreeg. Na zes weken verloor ze haar kindje. "Nadat ik ontdekte dat ik zwanger was, was ik zo ontzettend gelukkig. Helaas ontdekte ik dit weekend dat ik een miskraam heb gehad. Het heeft niet zo mogen zijn." 

Weet dat je niet alleen bent

Rianne Meijer wilde eerst niet openhartig zijn over de misgelopen zwangerschap, maar ze wil nu toch andere vrouwen steunen door haar verhaal te delen. "Nadat ik met mijn familie heb gepraat, ontdekte ik me hoeveel vrouwen hiermee moeten dealen. Het is super fijn te weten dat ik niet alleen ben en als je dit leest weet je dat nu ook.  Big hugs ❤️❤️"

Wedding bells: Rianne Meijer deelt waanzinnige foto's van Italiaanse bruiloft

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top