Fashion

Prachtig: koningin Máxima straalt in wit pak bij aankomst in Amerika

Prachtig: koningin Máxima straalt in wit pak bij aankomst in Amerika

Koningin Máxima verrast ons elke keer weer met haar fantastische looks en outfits.  Op het vliegveld van San Francisco landde ze vandaag voor een vierdaags werkbezoek aan Californië en Texas. En dat doet ze in een absolute killer outfit. 

Koningin Máxima straalt in wit pak bij aankomst in Amerika

Koningin Maxima did it again. Gehuld in een strak wit pak en op torenhoge hakken straalt de koningin terwijl ze het vliegtuig verlaat. In 2015 reisde ze voor het laatst af naar de Verenigde Staten voor een werkbezoek, maar nu gaat ze voor een tripje naar San Francisco, Silicon Valley, Austin en Houston. Koning Willem-Alexander zou haar eigenlijk vergezellen, maar hij moest de trip cancelen vanwege een longontsteking. 

Verbod op abortus

Donderdag gaat de reis verder naar de staat Texas. In de stad Austin spreekt koningin Máxima met de Texaanse gouverneur Greg Abbott, die bekendstaat om zijn conservatieve opvattingen over onder meer abortus. Texas kent een van de strengste abortuswetten van de VS: na zes weken is een abortus verboden. Koningin Máxima is niet helemaal alleen op werkbezoek. De ministers Liesje Schreinemacher  van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Ernst Kuipers (Volksgezondheid), Robbert Dijkgraaf (Onderwijs) en staatssecretaris Vivianne Heijnen (Infrastructuur en Waterstaat) zijn mee op het tripje naar de VS.

Beeld: BrunoPress
Deel dit artikel
Back to top