Lifestyle

Adriana Lima (41) is bevallen van haar derde kind (en zó heet 'ie)

Adriana Lima (41) is bevallen van haar derde kind (en zó heet 'ie)

Adriana Lima (41) is bevallen van haar derde kindje. Ze deelt een foto van haar pasgeboren spruit op Instagram en laat ook meteen welke naam haar zoon heeft gekregen. Het kindje is op 29 augustus geboren, zo schrijft het Amerikaanse blad People. 

Adriana Lima en vriend verwelkomen eerste kind samen

Voormalig Victoria's Secret-model Adriana Lima is voor de derde keer moeder geworden. Adriana en haar vriend Andre Lemmers maakten in januari het nieuws wereldkundig met een TikTok-video waarin het Braziliaanse model haar vriend liet schrikken met een positieve zwangerschapstest. De twee hebben zich daarna stil gehouden over de zwangerschap, maar inmiddels is het kindje dus geboren.

"De kleur tussen groen en blauw op het lichtspectrum. Cyaan is de kleur van het water van Bora Bora en de Maldiven, plekken op onze familie bucketlist. Cyan is nu onze favoriete kleur. De kleur van ons jongetjes ogen. Welkom in de wereld Cyan Lima Lemmers", schrijft de kersverse mama op Instagram.

Victoria's Secret

Het is het eerste zoontje van de 41-jarige Adriana Lima. Ze kreeg hem met haar vriend, filmproducent Andre Lemmers. Met haar ex-man Marko Jaric heeft het model twee dochters. Adriana Lima behoort tot de oude garde van de Victoria's Secret Angels. Vanaf 1999, ze was toen 18 jaar, werd ze model voor het lingeriemerk en in 2001 werd ze tot Angel bekroond. 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top