Interior

Deze interieurtrends voor najaar 2022 wil je nu nog in huis halen

Deze interieurtrends voor najaar 2022 wil je nu nog in huis halen

Ben jij na de zomer je huidige interieur ook altijd helemaal zat? En vind je het daarmee ook tijd voor een fijne opfrisser voordat de herfst begint? We feel you. Niets is leuker dan nieuwe items kopen voor in je huis, en met déze interieurtrends voor het najaar van 2022 ben je weer helemaal bij. 

Maak je borst maar nat, want deze herfst gaan we weer helemaal voor verse natuurtinten, een beige ondertoon, organische vormen en een heleboel rotan. 

Interieurtrends najaar 2022

Zie bovenstaand plaatje en voel direct de sfeer die je in het najaar van dit jaar wil creëren in je huis. Warm, maar toch netjes, licht en opgeruimd. Natuurtinten komen steeds vaker terug en ook steeds meer mensen geven zich eraan toe. Want eerlijk is eerlijk: het is toch ook prachtig? Check bijvoorbeeld deze gordijnen! 

Set van 2 black-outgordijnen
Set van 2 black-outgordijnen bij Hm.com

Organische vormen

Naast allerlei natuurlijke tinten op muren en in allerlei toffe items, gaan we in dingen als kaarsen en vazen vooral organische vormen terugzien. En wat eigenlijk dan nog leuker is, is dat deze twee trends samen ook perfect bij elkaar passen. Twee vliegen in één klap. Oh, en dit zijn onze favoriete organische vormen items.

Grote keramieken sculptuur
Grote keramieken sculptuur bij Hm.com
Grote keramieken vaas
Grote keramieken vaas bij Hm.com

Rotan

Een andere interieurtrend die deze herfst weer helemaal terugkomt (en eigenlijk nooit helemaal is weggeweest) is rotan. Dit zien we dan vooral weer terug in stoelen, tafeltjes en kastjes. Hieronder weer onze faves

Nachtkastje met rotan lade
Nachtkastje met rotan lade bij Hm.com
Lage loungestoel
Lage loungestoel bij Hm.com
Rotan plafondlamp
Rotan plafondlamp  bij Hm.com

Fringe

Terug van weggeweest uit de jaren '70 zijn ook fringe itemsoftewel, franje! Denk hierbij aan kussens, lampenkappen, plaids en gordijnen. Eigenlijk niet zo'n fan van fringe, maar ben je toch toe aan een subtiele change in je interieur? Dan is deze trend misschien juist wél wat voor jou. Check meteen even onze favoriete franje pieces

Dekbedset met volant
Dekbedset met volant bij Hm.com
Rond juten vloerkleed
Rond juten vloerkleed bij Hm.com

Servies aan je muur

Say what? Yep, een trend is een trend, wij maken de regels niet... In de herfst van 2022 is het dus helemaal hot om servies aan je muur te hebben hangen. En dan hebben we het natuurlijk gewoon over mooie borden - klein of groot - die zorgen voor een extra stukje spice in je huis. Je kunt er hiervoor kiezen om de bordjes uit de grote kast van je oma op te hangen of je gaat voor een aantal nieuwe exemplaren. Oh, en kleine tip: zorg wel dat je ze heel (heel!) goed vastmaakt.

Porseleinen bord
Porseleinen bord bij Hm.com
Porseleinen bordje
Porseleinen bordje bij Hm.com
Grote porseleinen opdienschaal
Grote porseleinen opdienschaal bij Hm.com
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top