Lifestyle

Nieuwe hotspot in Amsterdam: bij NELA proef je van álles een beetje

Nieuwe hotspot in Amsterdam: bij NELA proef je van álles een beetje

Na lang appen over een datum waarop jullie kunnen afspreken, hebben jij en je vriendinnen eindelijk een datum geprikt. Maar met deze mijlpaal begint het volgende probleem:  waar spreken jullie af? Wat dacht je van bij NELA in Amsterdam Zuid? Als je dol bent op shared-dining, is dit een dikke tip!

Uit eten in Amsterdam? Restaurant NELA is vers van de pers

Iedereen kent het gedoe wel: niet weten waar je naartoe wil gaan voor een etentje. Je hebt tegenwoordig superveel tentjes om uiteten in Amsterdam mogelijk te maken, maar je wil ook graag iets nieuws ontdekken. Iets waarvan je Instagram-tijdlijn nog niet veel heeft gezien. Er rest je dus één ding: ga naar NENA in Amsterdam Zuid!

Koken op open vuur

Als je een echte culinaire fijnproever bent, kan je je hart ophalen bij de nieuwe hotspot in Amsterdam. Op de Zuidas in Amsterdam prijkt namelijk NELA: een bijzondere plek in de Valley.  De naam van het restaurant betekent ‘puur’ in het sanskriet. Zodra je het restaurant binnenloopt, zie je al de open keuken waar vuur brandt vanuit de houtgrill en oven.  De internationale chef-koks Hari Shetty en Ori Geller (yep: zij zijn ook van Nobu, Yafo-Tel Aviv, Izakaya, The Duchess en Mr. Porter) weten wel raad met een portie koken op open vuur. En dat doen ze met seizoensgebonden ingrediënten. 

Shared dining

Ook lekker: met het shared dining-concept kan je van álles een beetje proeven. De gerechten die het meest worden besteld, gaan het hart van de menukaart vormen. Het resultaat? Zo zijn er steeds nieuwe gerechten, kan je lekker los op de uitgebreide wijnkaart én zijn er telkens weer nieuwe cocktails. Je kunt ons voor minder wakker maken.

Reserveren

Is het de hoogste tijd om binnenkort te gaan uiteten in Amsterdam? Reserveer dan jouw plekje hier. Volg NELA op Instagram en op de Beethovenstraat 515, 1083 HK in Amsterdam kan je genieten van alle shared-dining gerechten, een flinke bel wijn of gewoon je favoriete cocktail. Eet smakelijk! 

12 x de leukste spots voor lunch Amsterdam

Beeld: NELA Amsterdam
Deel dit artikel
Back to top