Fashion

Deze sneakertrend ga je overal zien deze herfst

Deze sneakertrend ga je overal zien deze herfst

Tijd voor nieuwe sneakers in je garderobe, maar weet je écht niet wat voor paar je nu weer moet uitkiezen? Voor ons (en waarschijnlijk voor jou ook) draait de sneaker om comfort en beauty. Deze herfst laten we het 'beauty' gedeelte een beetje achter ons, want, jawel, dat is de sneakertrend van de herfst van 2022

Terug van nooit weggeweest: de ugly, chunky dad sneaker.

De sneakertrend van herfst 2022

Yahoo, it's back. Of eigenlijk, hij is er nog steeds. De ugly, chunky dad sneaker. Honderd procent comfortabel en honderd procent hartstikke cool. Nog steeds wil niet iedereen zich eraan toegeven (ja, ook jij niet), maar we zeggen het je: het is tijd. Tijd om ze te omarmen en je voeten te verwennen met deze mega chille schoenen. 

Dad sneakers

Het is een schoen die je vader in de jaren '80 of '90 (of misschien nog steeds wel) in de kast had liggen. De sporty, chunky sneaker die eigenlijk een beetje "lelijk" is. En dat is nu precies wat 'm zo mooi maakt. Comfort staat bij deze schoenen op één en daarbij zijn ze ook nog eens super makkelijk te stylen. Zo maak je een super classy outfit iets stoerder en relaxter en geef je een al relaxte outfit nog een extra comfortabele boost. De mogelijkheden zijn endless. 

Check de dad sneakers hieronder voor wat inspiratie!

Witte leren sneakers
Witte leren sneakers bij Manfield.com

 

Groene leren sneakers met corduroy
Groene leren sneakers met corduroy bij Manfield.com
Off white dad sneakers met details
Off white dad sneakers met details bij Manfield.com
Witte leren sneaker met zilverkleurige details
Witte leren sneaker met zilverkleurige details bij Manfield.com

 

Beeld: Getty Images,
Deel dit artikel
Back to top