Fashion

Kate Moss gaat uit de kleren voor eigen wellnessmerk Cosmoss

Kate Moss gaat uit de kleren voor eigen wellnessmerk Cosmoss

Kate Moss (48) lanceert haar nieuw wellnessmerk Cossmoss en speciaal daarvoor gaat het oud-model uit de kleren. Kate zwemt in een idyllisch meertje voor de promoclip die op het Instagramprofiel van het merk werd gepubliceerd.

Kate Moss gaat uit de kleren voor eigen wellnessmerk Cosmoss

Het gerucht ging al een tijdje, maar nu is het ook bevestigd: Kate Moss lanceert haar eigen wellnesmerk ‘Cosmoss’. Het voormalige topmodel zal onder meer pakketjes thee en verzorgingsproducten aanbieden in haar eigen lijn. Om het bijbehorende Instagram-account te promoten, ging de 48-jarige Kate ook nog eens uit de kleren. Over een powervrouw gesproken! Zelf omschrijft Kate Moss haar welnessmerk Cosmoss als “een merk dat zelfzorg vooropstelt, en dat toegepast in het moderne leven zoals we dat vandaag kennen”.Op de website kan je je wel al aanmelden voor de nieuwsbrief, maar pas op 1 september is haar collectie dus live.

Lichaam reinigen

Wat we al wel weten, is dat alle producten “met veel zorg en aandacht vervaardigd zijn, waarbij het welzijn van elk individu voorop gesteld wordt. De krachtige natuurlijke stoffen moeten daarbij helpen.” Volgens de Daily Mail komt er een box met vijfentwintig zakjes thee, die je lichaam zou beschermen tegen toxines. Voor ongeveer 25 dollar heb je zo'n box. Ook komt er een lijn verzorgingsproducten, waarvan nog geen prijzen of samenstellingen bekend zijn. Het merk wordt op donderdag 1 september gelanceerd op de website van Cosmoss. De producten worden te koop aangeboden via de webshop. Gelukkig leveren ze ook in Europa.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top