Lifestyle

Angelina Jolie over ruzie op privéjet: “Brad greep keel van ons kind dicht"

Angelina Jolie over ruzie op privéjet: “Brad greep keel van ons kind dicht"

De vechtscheiding tussen Brad Pitt (58) en Angelina Jolie (47) duurt al jaren, maar er is nu een nieuw hoofdstuk aangebroken. De actrice beweert dat haar ex-man niet alleen haar, maar ook hun kinderen mishandelde in 2016 tijdens een privé-vlucht die 90 minuten duurde. 

Angelina Jolie over ruzie op privéjet

De rechtszaak tussen Angelina Jolie en Brad Pitt loopt over hun gezamenlijke Franse wijngaard Chateau Miraval, die ze kochten in 2008, maar hij behandelde ook de ruzie in het privévliegtuig. “Onze kinderen zijn getraumatiseerd”, meent Angelina Jolie. Volgens de actrice werd zij niet alleen zelf door haar ex in het vliegtuig bij de haren gegrepen, maar liepen ook de kinderen fysieke trauma's op. “Brad greep één van onze kinderen bij de keel en sloeg één van onze andere kinderen in het gezicht.” Ook zegt Angelina dat Brad haar tijdens de vlucht bij het hoofd heeft gegrepen en haar door elkaar schudde, waardoor ze “ongeveer vier keer het plafond van het vliegtuig raakte." Daarnaast meent Angelina dat Brad tijdens de vlucht bleef drinken en bier en wijn over haar en haar kinderen gooide. Brad zou voor 25.000 dollar aan schade hebben veroorzaakt, met het morsen van de rode wijn omdat hij zo dronken was.

Rode wijn en ruzie

Nadat Jolie de scheiding in 2016 aanvroeg, kwamen al verhalen naar buiten over het vermeende incident, maar in 2016 werd officieel niet bekendgemaakt dat het om Angelina en Brad ging. De FBI maakte een anoniem rapport op over een ruzie in een privévliegtuig en schreef daarin over een onbekende vrouw die het zou zijn overkomen.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top