Lifestyle

Britney Spears overweegt stappen tegen ex na Kevin Federline na lekken geluidsopname

Britney Spears overweegt stappen tegen ex na Kevin Federline na lekken geluidsopname

Britney Spears wil misschien stappen gaan ondernemen tegen haar ex Kevin Federline. Hij heeft op Instagram namelijk een geluidsopname gedeeld waarin Britney boos uitvalt tegen haar zoons. 

Britney Spears overweegt stappen tegen ex na Kevin Federline 

Kevin Federline en Britney Spears liggen niet bepaald op een lijn sinds hun breuk. De twee hebben twee zoons, maar maken regelmatig ruzie over het ouderschap. In een geluidsfragment dat Kevin Federline op Instagram deelde, is te horen hoe Britney de zoons streng toespreekt en onder meer respect eist. Kevin Federline heeft het bericht inmiddels offline gehaald. De opname zou zo'n vier jaar geleden zijn gemaakt, toen de jongens elf en twaalf jaar oud waren.

Wet overtreden

Met het delen van de geluidsopname heeft Kevin Federline "de privacy en waardigheid van de moeder van zijn kinderen geschaad", zegt Britney Spears' advocaat Mathew Rosengart. Ook zou hij zijn zoons hebben "ondermijnd". De advocaat noemt het delen van de opname "wreed" en vindt dat Kevin de wet heeft overtreden. De advocaat laat ook weten dat hij samen met Instagram kijkt naar mogelijkheden om ervoor te zorgen dat Kevin dit niet meer doet.

Ex van Britney Spears verstoord haar huwelijk met Sam Asghari

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top