Lifestyle

Like Rihanna: Lizzy van der Ligt rockt babybump in croptop en low waist jeans

Like Rihanna: Lizzy van der Ligt rockt babybump in croptop en low waist jeans

Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees kondigden deze week aan dat ze een tweede kindje verwachten. "We houden nu al van je, hopelijk word je net zo mooi als Jagger", schreven ze bij een video waarop Lizzy vol trots haar buik laat zien. Op Instagram post de influencer nu een foto van haar groeiende babybump mét toffe outfit.

Zwangere Lizzy van der Ligt laat babybump zien

Het was een mooi plaatje afgelopen week: Yuki gaf stralend van geluk een kus op de buik van zijn zwangere vriendin. De twee worden weer ouders, zo was wel duidelijk uit de liefdevolle post. Lizzy Van der Ligt en Yuki Kempees hebben samen al een dochter, Jagger. Zij werd op 7 februari vorig jaar geboren. Nu deelt Lizzy op deze bloedhete zomerdag een prachtige foto van haar babybuik. “Yup this is me pulling a Rihanna 🤰🏽”, schrijft ze bij een het kiekje waar Yuki ook trots op staat. Het stel is onderweg naar het Ushuaia Festival op Ibiza, want ze delen ook een video van het feestje.

Boyfriend jeans

Zwangere vrouwen die hun baby belly rocken met low waist jeans en een crop top: Rihanna deelde begin dit jaar op dezelfde manier dat ze zwanger was. Gehuld in een enorme roze jas, oversized jeans inclusief babybuik, verscheen de zangeres op straat. Lizzy gaat voor een toffe tube top gemaakt van tule in combinatie met de lage boyfriend jeans. 

"Let's get married"

De dj van Kriss Kross Amsterdam maakte in mei nog bekend dat hij zijn vriendin ten huwelijk had gevraagd. "Je bent mijn klankbord en je bent altijd mijn allerbeste vriendin geweest. We zijn maatjes en lovers. Tijd voor de volgende stap: Let's get fucking married!"

Beeld: BrunoPress
Deel dit artikel
Back to top