Lifestyle

Millie Bobby Brown openhartig over destructieve relatie: "voelde me kwetsbaar"

Millie Bobby Brown openhartig over destructieve relatie: "voelde me kwetsbaar"

Millie Bobby Brown kennen we allemaal van de Netflix serie, Stranger Things, waarin ze de show steelt als Eleven, een kaalgeschoren meisje dat uit een onderzoeksfaciliteit ontsnapte. In een nieuw interview vertelt ze over haar liefdesbreuk met inmiddels ex-lover Hunter Ecimovic.

Millie Bobby Brown over destructieve relatie

Millie Bobby Brown (18) heeft haar liefdesverdriet en gebroken hart in het nieuwste seizoen van Stranger Things gestopt. Na veel moeite besloot Millie Bobby Brown in januari 2021 een einde te maken aan de relatie met TikTok-ster Hunter Ecimovic (22). "Ik voelde me heel kwetsbaar", vertelt ze over de breuk aan het tijdschrift 'Allure'. De twee startten in 2020 met daten. "Niemand op de set wist dat ik hier doorheen ging. Het was eigenlijk heel fijn dat ik dat in mijn eentje kon doormaken en dat niemand het wist. Het werd moeilijker toen de hele wereld het wist."

Zien: Millie Bobby Brown onherkenbaar met platinablond haar

De controle kwijt

Afgelopen zomer ging haar inmiddels ex live op Instagram en deed hij vreemde uitspraken over Millie. Zo zei een volger dat Millie nog maar een kind was tijdens hun relatie. Hunter reageerde hierop met: "ja, maar ze wist wel hoe ze moest pijpen". Millie had inmiddels al een nieuwe relatie met Jake Bongiovi. "Je raakt de controle kwijt en voelt je machteloos als je op zo'n manier belachelijk wordt gemaakt. Ik voelde me heel sterk toen ik bij hem wegging en wist hoeveel ik waard was en dat hij daar niks aan kon veranderen." Millie wil meiden en jonge mensen laten weten dat ze ook dingen meemaakt. "Ik ben niet zo'n perfect persoon die huidverzorging verkoopt en in Stranger Things speelt. Ik heb ook foute keuzes gemaakt."

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top