Lifestyle

Het gerucht gaat dat Kim Kardashian en Pete Davidson weer samen zijn

Het gerucht gaat dat Kim Kardashian en Pete Davidson weer samen zijn

Kim Kardashian en Pete Davidson leken het ontzettend leuk met elkaar te hebben, totdat in augustus het nieuws naar buiten kwam dat het stel uit elkaar is. Toch zijn er nu speculaties over een eventuele reunion tussen de twee ex-lovebirds. Zou het?!

Fans denken dat Kim Kardashian en Pete Davidson weer samen zijn

De romance tussen Kim Kardashian en Pete heeft maar 9 maanden geduurd. De tortelduifjes leken lang gelukkig met elkaar te zijn en overlaadden iedereen met mooie foto's, maar helaas kosten de lange afstanden en drukke werkschema's de twee de kop. Afgelopen weekend vierde Kim Kardashian haar 42e verjaardag. Doordat de realityster meerdere foto’s van de verjaardagsboeketten in haar Stories deelde, barsten de geruchten over een eventuele reünie tussen haar en Pete Davidson weer los. Vooral de geurkaars van het merk Diptyque, in de geur ‘Jasmine’ is volgens fans een hint dat ze weer samen is met Pete. De komedian noemde Kim namelijk vaak steevast ‘Jasmine’ noemen. 

Theorieën op Reddit

Veel mensen op Reddit zijn ervan overtuigd dat het Pete was die de kaars en bloemen aan Kim cadeau gaf. “Girl yesss!! Ik zweer het je, ik zat er gisteren nog over na te denken of hij haar bloemen zou sturen voor haar verjaardag of zelfs gewoon als lief gebaar. Ik dacht al dat hij het ging doen!” Kim en Date ontmoetten elkaar op de set van Saturday Night Live, de wekelijkse comedyliveshow in New York waar Pete tot mei acteur was. Kim was in een aflevering de hoofdgast. In een van de sketches moesten Kardashian en Davidson elkaar zoenen en daarna sloeg de vonk over. De Twitter-reacties op de break-up zijn weer on point.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top