Lifestyle

Langverwachte album Renaissance van Beyoncé verschijnt

Langverwachte album Renaissance van Beyoncé verschijnt

Na een lange zes jaar, is het vandaag dan eindelijk zover: het zevende studioalbum van Beyoncé: Renaissance is uitgekomen. Op het nieuwe album van Beyoncé staan maar liefst zestien nummers.

Twitter gaat los over uitgelekt album van Beyoncé

“Ik hoop dat je vreugde vindt in deze muziek. Ik hoop dat het je inspireert om te wiebelen”, zei de 40-jarige zangeres zelf over haar nieuwe album op Instagram. Ook vertelde de zangeres op Instagram dat het maakproces, dat twee jaar heeft geduurd, in ‘deze enge tijd’ een manier was voor haar om te ‘ontsnappen’. Beyoncé wilde een veilige plek creëren, een plek zonder oordeel. Een plek waar perfectionisme niet bestaat en waar je dingen niet hoeft te overdenken. "Een plek om te schreeuwen, los te laten, vrijheid te voelen.” Het album is een goed voorproefje voor de rest van de in juni verschenen eerste single Break My Soul.

Uitgelekt album van Beyoncé

Op de socials verschenen berichten dat het aanstaande album van de zangeres woensdag al was uitgelekt. Een fan is namelijk op Twitter opgedoken met haar cd die vroegtijdig naar Europa is gebracht. Op sociale media verschenen daarover berichten en ook Variety en Forbes beweren nieuwe muziek van de zangeres te hebben gehoord. Niet alleen online zou de muziek zijn uitgelekt. Ook zouden er al cd’s zijn verkocht in Europa. 

Break My Soul

Het nieuwe nummer Break My Soul, dat vorige maand al uitkwam, is geproduceerd door het team achter de hit Single Ladies, die je je ongetwijfeld nog wel herinnert! Het Amerikaanse blad Billboard noemt het nummer Break My Soul al “ helemaal klaar voor de dansvloer”. De kenners schrijven bovendien over haar muziek dat de tekst “You won’t break my soul” weleens een nieuw mantra voor de fans van Beyoncé kan worden. Beyoncé bracht in 2016 met Lemonade voor het laatst een studioalbum uit. Daarna bracht ze nog samen met Jay-Z onder de naam The Carters de plaat Everything Is Love uit. Ook was ze in 2019 te horen op de soundtrack van de remake van The Lion King.

Blue Ivy is precies haar moeder Beyoncé

Als je het hebt over 'times flies': de dochter van Beyoncé en Jay-Z verscheen onlangs met haar vader voor het eerst sinds lange tijd in het openbaar. En de stijlvolle 10-jarige diva lijkt sprekend op haar moeder! De NBA Finals in San Francisco staan in de picture als Jay-Z en Blue Ivy plaatsnemen voor een vader-dochterdate. Vooral Blue Ivy stond in het middelpunt van de belangstelling. De dochter van Beyoncé en Jay-Z lijkt namelijk als twee druppels water op haar moeder. En dat niet alleen, ze heeft ook duidelijk de smaak van haar moeder overgenomen. Zo zie je Blue Ivy naast haar vader schitteren in een klassiek bikerjack en zwarte joggers eronder, gecombineerd met gouden oorringen.  Met tegenzin laat Blue Ivy zich door haar papa kussen, maar de schaamte kan ze duidelijk niet onderdrukken. “Papa, mijn haar!" mopperde ze als een typische tiener. Lief!

 

Deel dit artikel
Back to top