Lifestyle

Dit is het bizarre salaris van Stranger Things-Millie Bobby Brown

Dit is het bizarre salaris van Stranger Things-Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown kennen me allemaal vanwege de populaire Netflix serie, Stranger Things, waarin ze de show steelt als Eleven, een kaalgeschoren meisje dat uit een onderzoeksfaciliteit ontsnapte. Inmiddels is de alweer 18-jarige actrice een echt Hollywood fenomeen en rijker dan wij allemaal bij elkaar.  We verklappen je het salaris van Millie Bobby Brown.

Het bizarre salaris van Stranger Things-Millie Bobby Brown

Millie is op dit moment hartstikke bekend door de nieuwste Netflix serie, Stranger Things. Haar oude schooljuf, Gemma Hill, vertelde dat Millie als vijfjarige al op het toneel stond en later meedeed aan een talentenshow. “Fame hasn’t changed her." En dat klopt wel, want de actrice verdient een duizelingwekkend salaris. Hoewel ze pas achttien jaar is, mag de actrice zich al een tijdje miljonair noemen. En dat bizarre saldo groeit aanzienlijk.

Wat verdient Millie Bobby Brown?

Volgens Variety ontvangt Brown maar liefst tien miljoen dollar voor haar rol in de film Enola Homes 2, het hoogste salaris ooit voor een acteur jonger dan twintig. Voor haar rol in Stranger Things krijgt ze zo’n 300.000 tot 350.000 dollar per aflevering. In het begin was het soms nog lastig voor Millie op de set. Ze voelde zich af en toe buitengesloten en alleen, wat waarschijnlijk kwam omdat ze het enige meisje was daar. Millie is een echt papa's kindje en haar vader is dan ook nog steeds super protective over haar.  Als we de media mogen geloven komen er nog veel meer grote opdrachten aan voor Millie. Inmiddels is de jonge actrice het gezicht van Calvin Klein en gaan er geruchten over een samenwerking met Louis Vuitton… Dit is dus nog maar het begin voor Millie Bobby Brown!

 

Deel dit artikel
Back to top