Fashion

Powervrouw: Jennifer Lopez volledig uit de kleren voor 53e verjaardag

Powervrouw: Jennifer Lopez volledig uit de kleren voor 53e verjaardag

Het is dat we het weten, maar aan niks is te zien dat Jennifer Lopez 53 jaar oud is. Haar lichaam is niets anders dan #bodygoals en haar huid is iets waar we nu van dromen (ondanks dat we wat jonger zijn dan zij). Ter ere van haar 53e verjaardag trakteert de zangeres ons op spannende foto's.

Jennifer Lopez volledig uit de kleren voor 53e verjaardag

Jennifer Lopez mocht zondag alweer 53 kaarsjes uitblazen. Reden genoeg voor de zangeres en actrice om ons te trakteren op een spannende fotoshoot. De zangeres heeft een nieuwe huidverzorgingslijn -  JLo Body by JLo Beauty - gelanceerd en voor de bijbehorende campagne is ze uit de kleren gegaan. "Mijn merk heeft al een aantal geweldige producten voor het gezicht, dus het voelde als een natuurlijke stap om nu een productreeks uit te brengen voor het lichaam", zegt ze tegen People.

Jennifer Lopez en haar lichaam

Volgens de knappe JLo is het belangrijk dat mensen goed voor zichzelf zorgen. "Ik voel me dan het meest zelfverzekerd. Ook heb ik baat bij een ritme. Wanneer ik mijn ritme kwijt ben, ben ik niet mezelf", aldus de zangeres. "We geven alle zorg en aandacht aan de huid van ons gezicht, maar we verwaarlozen het lichaam soms. Het is voor mij belangrijk om een huidverzorgingsroutine voor het lichaam te creëren, om de unieke behoeften aan te pakken, en we zijn begonnen met de booty!". Over haar leeftijd zei Lopez: "Ik ben zo oud als ik ben, maar ik voel me fantastisch en ben gelukkiger dan ooit. Ik heb het gevoel dat ik dan wel op de helft ben, maar pas net begonnen".

Depressief

Hoewel J.Lo er geweldig uitziet, heeft ze de afgelopen jaren niet altijd zo gevoeld. Twee jaar geleden vertelde ze tijdens een radio-interview dat ze zich depressief heeft gevoeld tijdens de coronatijd.  "Ik denk dat iedereen wel zulke momenten heeft gekend de afgelopen maanden. Dat je down was en bang was voor dat wat er nog zou komen. Er zijn echt momenten geweest waarop ik het even niet meer zag zitten", aldus de zangeres. 

Deel dit artikel
Back to top