Lifestyle

Model Emily Ratajkowski verbreekt huwelijk met Sebastian Bear-McLard

Model Emily Ratajkowski verbreekt huwelijk met Sebastian Bear-McLard

Emily Ratajkowski stapte in 2018 in het huwelijksbootje met Sebastian Bear-McLard en schokte hiermee vriend en vijand. De twee waren eigenlijk maar net aan het daten en ook de bruiloft was anders dan anders, want ze droeg een geel pak van de ZARA. Inmiddels is het huwelijk tussen de twee voorbij.

Emily Ratajkowski en Sebastian Bear-McLard uit elkaar

Emily Ratajkowski en haar man Sebastian Bear-McClard zijn na een huwelijk van vier jaar uit elkaar. Een bron vertelt aan het entertainmenttijdschrift People dat het model en de actrice kort geleden een einde aan de relatie heeft gemaakt. Volgens de bron gaat het naar omstandigheden goed met Emily. 'Ze is sterk en focust zich op haar zoon. Ze vindt het heerlijk om moeder te zijn.' Volgens een bron van Page Six, een entertainmentplatform, was het Sebastians schuld dat de relatie geen stand hield. "Ja, hij is vreemdgegaan. Hij is een notoire vreemdganger. Het is walgelijk," werd er verteld.

Paperclip als verlovingsring

Sebastian vroeg haar tijdens een etentje in 2018 ten huwelijk en had toentertijd geen ring maar loste dat creatief op: hij fabriceerde een ringetje van een paperclip, iets wat Emily erg romantisch vond. Die paperclip had uiteindelijk plaatsgemaakt voor een 'echte' verlovingsring in de vorm van een gouden band met daarop twee diamanten: één vierkante en één druppelvormige steen.

Deel dit artikel
Back to top