Lifestyle

Zien: Stormi Webster zit nu ook op TikTok en het is hartstikke schattig

Zien: Stormi Webster zit nu ook op TikTok en het is hartstikke schattig

Mama Kylie Jenner poseert maar al te graag met haar dochter Stormi op de socials, maar de socialite is nu weer een stapje verder gegaan. Er is namelijk een video gepost die is opgenomen door Stormi Webster zelf. Ben je klaar voor het TikTok-debuut van Stormi?

Stormi’s TikTok debuut

Zet een enthousiaste 4-jarige, gekleed in een gestreept t-shirt voor de camera en ze neemt een video van zichzelf op de beat van ‘Monkeys Spinning Monkeys’. Over haar gezicht is een filter te zien, maar al snel draait ze de camera op haar moeder. Kyli zit in haar pyjama lekker pasta te eten. 

@kyliejenner

stormis first tik tok 🤣

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Dit is weliswaar de eerste officiële TikTok die Stormi zelf gemaakt heeft, maar het was niet de eerste keer dat ze in een van haar moeders video’s verscheen. Eerder op 6 juli plaatste Kylie een TikTok waarop haar dochter reageerde op het virale “Stormi, you look like mommy baby” geluid. Ook plaatste Kylie Jenner nog een andere lieve video van haar en Stormi die lip-synchroniseerden met het geluid: “What’s better than one covergirl? Two covergirls!”

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top