Lifestyle

Tijd voor een telefoon reparatie? ThePhoneLab in Amsterdam regelt het voor je

Tijd voor een telefoon reparatie? ThePhoneLab in Amsterdam regelt het voor je

Als je stiekem een telefoonverslaving hebt en het grootste deel van de dag zit te appen of TikTokken, dan is het simpelweg een ramp wanneer je geliefde speeltje kuren vertoont. Een barst in je scherm of een batterij die pas na 10 uur een keer oplaadt: het maakt je nerveus. Gelukkig is er een oplossing: zonder afspraak je telefoon laten repareren. 

Binnen 30 minuten je telefoon repareren bij ThePhoneLab Amsterdam

Let's face it: we zijn allemaal een beetje telefoonverslaafd. En hóé frustrerend is het dan als je er achter komt dat 'ie stuk is, je oplaadpoort kuren heeft of er een gigantische barst in zit? Juist: vervelender kan haast niet. Lucky for you bestaat er zoiets als een telefoonspecialist. Een wát? Dat leggen we je uit. Bij ThePhoneLab in Amsterdam repareren ze je belangrijkste bezit waar je bij staat. Ze zijn niet alleen experts in telefoon reparatie, maar ook je tablet of laptop repareren doen ze zonder met hun ogen te knipperen. En dat 7 dagen per week!

Toekijken terwijl je telefoon gerepareerd wordt

Specialisten in witte labjassen repareren dus je kapotte iPhone of Samsung binnen 30 minuten. Precies een momentje dus om even een kopje koffie te drinken of wat mail weg te werken, maar je kunt ook meegluren tijdens het reparatieproces. Of het nu gaat om een kapot telefoonscherm, een batterij die niet meer oplaadt of het touchscreen van je telefoon of tablet display niet meer werkt: deze specialisten hebben het allemaal al eens gezien en gerepareerd. ThePhoneLab is daarnaast Independent Repair Provider voor Apple, maar ook reparatiepartner voor OnePlus, vivo en OPPO. Hierdoor kun je bij ThePhoneLab jouw iPhone laten repareren met originele onderdelen of de hoogste kwaliteit compatible onderdelen. Voor OnePlus, OPPO en vivo geldt dat er uitsluitend wordt gerepareerd met originele onderdelen. Verder geen paniek of jouw telefoon merk er wel tussen zit, de specialisten kunnen allerlei soorten merken en reparaties uitvoeren. 

Waar kan je je telefoon binnen 30 minuten repareren?

ThePhonleLab heeft maar liefst zeven winkels en drie locaties in Amsterdam om je telefoon, tablet of laptop te laten repareren. De Van Woustraat in Amsterdam - De Pijp heeft er een, maar er zit ook een winkel aan de Marnixstraat in Amsterdam - de Jordaan en aan de Beethovenstraat in Amsterdam - Zuid. Als je in Haarlem, Utrecht, Den Haag of Alkmaar woont, dan kan je ook aankloppen bij de specialisten. Geen zorgen: want deze telefoon specialisten scoren allemaal een 9,5 uit 7000 reviews. Je kunt bij ThePhoneLab geen nieuwe accu kopen, alleen hem laten repareren. Is je telefoon, tablet of laptop nog helemaal in orde? Maar wil je deze bijvoorbeeld goed beschermen of ben je op zoek naar handige accessoires, zoals een hoesje, oplader en screenprotector, ook dan kun je bij ThePhoneLab terecht. 

Laat jouw telefoon, tablet op laptop gratis onderzoeken

Heb je nu geen flauw idee waarom je telefoon niet meer aan gaat? Vertoont de oplaadpoort kuren? Werkt je scherm niet helemaal goed meer of is er iets anders dat niet helemaal naar behoren werkt? Dan kunnen de specialisten van ThePhoneLab jouw telefoon, tablet of laptop gratis onderzoeken. Hierna zullen zij altijd de oorzaak van het probleem met je bespreken, waarna je zelf beslist of je overgaat tot reparatie. Je bent hiertoe niet verplicht.  En geen zorgen: als er niets mee aan de hand blijkt, hoef je ook niet te betalen: no cure, no pay dus! En vind je het ergens toch goedkoper? Dan krijg je het verschil terug. En heb je op dit moment helemaal een klein budget, dan kan je ervoor kiezen om in 2, 3 of 4 termijnen te betalen. Perfect!

Zeker van je data

Krijg je al stress als je alleen maar dénkt aan je telefoon achterlaten bij een vreemde? Ben je bang dat je data verloren gaat? Die paniek maak je voor niets door als je bij ThePhoneLab je devices laat repareren. Zij hoeven jouw kostbare data helemaal niet van het toestel te verwijderen voordat ze aan de slag gaan met een reparatie. Kan je weer opgelucht ademhalen. 

iPhone schermen laagsteprijsgarantie

Ben jij in het bezit van een iPhone? Let dan goed op! ThePhoneLab maakt het voor de laagste prijs. Zij doen er alles aan om de reparatie van jouw iPhone zo betaalbaar mogelijk te maken. De prijzen in de markt en die van de concurrent worden nauwlettend in te gaten gehouden en zo zorgt ThePhoneLab ervoor dat zij de goedkoopste zijn met het compatible iPhone scherm in de steden waarin zij opereren. Vind je het iPhone scherm elders toch goedkoper? Dan krijg je het verschil terug of maakt ThePhoneLab het voor de laagste prijs!

Beeld: ThePhoneLab
Deel dit artikel
Back to top