Fashion

Dit zijn de leukste roze blouses voor de zomer van 2022

Dit zijn de leukste roze blouses voor de zomer van 2022

De kleur roze is perfect voor de zomer. Roze blouses kun je dan ook goed combineren en op allerlei manieren dragen. We hebben daarom een aantal roze blouses onder elkaar gezet. Shoppen maar!

Roze blouses voor zomer 2022

Roze was vroeger altijd een ‘meisjes-kleur’, maar tegenwoordig dragen mannen de kleur ook en dat kan makkelijk! We hebben een aantal mooie blouses onder elkaar gezet, maar we willen je nog wat uitleg geven over de manier van aandoen. Je kan een blouse namelijk op de originele manier dichtdoen, maar je kan het op meerdere manieren dichtmaken. Zo kun je de blouse ook van onderen knopen, maar ook andersom dragen. Wanneer je de blouse omdraait krijg je een hoge hals en de knoopjes op je rug. Dit geeft een mega mooi effect. Ook kun je de blouse natuurlijk open dragen als je naar het strand gaat of als je er een hemd onder combineert. Hieronder staat wat inspiratie.

Roze blouse, Mango | € 29,99

Deze oversized blouse is van lyocell gemaakt. Deze blouse valt dan ook onder 'committed' van Mango. Kledingstukken met het label 'committed' zijn producten die zijn gemaakt met duurzame vezels en/of productieprocessen, waardoor de gevolgen voor het milieu beperkt blijven. Het is een lang model en heeft een overhemdkraag. Het heeft ook een borstzakje en een knoopsluiting aan de voorkant. Deze blouse zou je ook aankunnen naar het strand met een korte broek en een bikini.

Levi's roze blouse, De Bijenkorf | €64,95 €45,46

Deze blouse van Levi's is perfect voor de zomer. De blouse is dun en lekker luchtig. omdat-ie gemaakt is van linnen en katoen. Ook heeft de blouse korte mouwen en dus geschikt voor de warme dagen! Je kunt het combineren met een lichte spijkerbroek of met een korte broek of rok. Bij De Bijenkorf is de blouse nu in de aanbieding, dus shoppen maar!

Rustieke roze blouse, Stradivarius | €19,99

Soepelvallende blouse met een button-down boord, lange mouw met manchet en een knoopsluiting aan de voorkant. Deze blouse is geschikt om andersom te dragen! Dit soort blouse past mooi op een lichte broek zoals beige of wit.

Polo Ralp Lauren roze blouse, De Bijenkorf | €129,- €64,50

Deze roze mannenblouse is ook geschikt voor vrouwen. Dit is een blouse die perfect is als 'ie net wat groter valt. Je kunt het combineren met een korte spijkerbroek voor een dagje strand. Psst: de blouse is ook nog eens in de korting nu! 

Oversized frisse strandblouse, Scotch & Soda | €109,95 € 76,97

We sluiten af met deze oversized strandblouse van Scotch & Soda. De gestreepte blouse is perfect voor een stranddagje of als je een middagje gaat lunchen in de stad met vriendinnen. Combineer de blouse met je bikini en anders met een wit hemd en een korte broek. Laat de blouse open hangen voor het oversized effect!

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top