Lifestyle

11x opvallende Hollywood exen

11x opvallende Hollywood exen

De zomer is net van start gegaan, maar toch zijn er in Hollywood al meer relaties beëindigd dan dat de goede voornemens van dit jaar opgegeven zijn. Het is net juli en er zijn al tientallen koppels die hun break-up of echtscheiding bekend gemaakt hebben. En dan hebben we nog niet eens de koppels benoemd die stilletjes naar de achtergrond verdwijnen en al een tijdje niet gespot zijn door de paparazzi. Even though there's love in the air in Hollywood (denk aan Kim en Pete), gaan we het hebben over de exen.

Shakira & Gerard Piqué

Het koppel Shakira en Gerard Piqué waren samen sinds 2011 en kondigden afgelopen maand na 11 jaar het einde van hun relatie aan. Geruchten waren dat Shakira haar partner betrapt heeft met een ander. Ze gaven na de break-up een gezamenlijke verklaring: “Het spijt ons te moeten bevestigen dat we uit elkaar gaan. We vragen op dit moment om privacy voor het welzijn van onze kinderen, die onze hoogste prioriteit hebben. Bij voorbaat dank voor uw begrip en respect.” Het koppel heeft samen twee kinderen en is nooit getrouwd.

Kendall Jenner & Devin Booker

We schreven eerder al over deze break-up: Op 22 juni vertelde een bron dichtbij de Kardashian-telg nog dat zij en Devin na twee jaar samen te zijn uit elkaar waren. De twee hadden het erg leuk in Italië op het huwelijk van Kourtney en Travis, maar eenmaal thuis ging het minder goed. “Ze begonnen het gevoel te krijgen dat ze niet op één lijn zaten en realiseerden ze zich dat ze een heel andere levensstijl hebben.”  

Liam Payne & Maya Henry

Deze break-up was behoorlijk dramatisch. Na veel ups en downs meldde Us Weekly in mei dit jaar dat Liam en Maya uit elkaar gingen. Maya reageerde op een fanaccount en schreef (via @popcrave) 'Ik hou zoveel van alle fans, maar stop alsjeblieft met het sturen van deze foto's van mijn verloofde die om een andere vrouw gewikkeld is. Dit ben ik niet en het is al moeilijk genoeg om te weten dat dit is gebeurd zonder het te weten. Genoeg nu.' Liam en Maya werden een setje in 2018 en verloofden zich in 2020. Ze gingen vorig jaar zomer schijnbaar definitief uit elkaar en kwamen kort daarna weer samen.

Michael B. Jordan & Lori Harvey

De relatie van Michael B. Jordan en Lori Harvey strandde na anderhalf jaar samen. Dit nieuws werd door een anonieme bron uit de kringen van het voormalige koppel bevestigd op 4 juni aan People, en meldt dat de twee er allebei kapot van zijn. De acteur en het model werden in het najaar van 2020 voor het eerst samen gespot.

Steve Burton & Sheree Burton

Auwtsch! Na 23 jaar huwelijk kondigde Steve Burton aan dat hij zijn huwelijk met Sheree zou beëindigen terwijl hij haar ervan beschuldigde zwanger te zijn van het kind van een andere man. In een verklaring op Instagram Stories schreef Steve: "Ik wilde iets ophelderen. Sheree en ik zijn gescheiden. Onlangs maakte ze bekend dat ze in verwachting is van haar vierde kind. Het kind is niet van mij. We zijn nog steeds co-ouderschap van onze drie prachtige kinderen. We stellen privacy op dit moment op prijs. Veel liefs, Steve.”

Shailene Woodley & Aaron Rodgers

Dit koppel ging dit jaar al twee keer eerder uit elkaar, maar het lijkt erop dat ze nu officieel klaar zijn.  De breuk komt er een jaar nadat Rodgers tijdens een overwinningsspeech vertelde dat hij engaged was. Volgens de bron zou het om een “vriendschappelijke scheiding” gaan. "Ze probeerden hun relatie te laten werken, maar met drukke carrières in verschillende industrieën was het moeilijk om elkaar te zien. 

Andrew Garfield & Alyssa Miller

Andrew en Alyssa gingen in april 2022 al uit elkaar na slechts een paar maanden daten,  waarbij een bron aan Entertainment Tonight vertelde: "Hun werkverplichtingen en schema's maakten het moeilijk voor hen om hun relatie voort te zetten. Andrew blijft positief en omringt zich met zijn goede vrienden en geliefden.” Alyssa zorgde voor enige verwarring na hun break-up toen zij een foto van hun samen op Instagram deelde met de caption:  "Als je moet roddelen, gebruik dan tenminste een schattige foto. Lol, ik hou van je, AG.”

Kenan Thompson & Christina Evangeline

Na maar liefst 10 jaar samenzijn zijn Kenan (bekend van de hit-serie Kenan&Kel) en Christina in april dit jaar uit elkaar gegaan. Een bron dicht bij het paar bevestigde de break-up aan TMZ, hoewel de papieren toen nog niet ingediend waren. Volgens de bron zou het stel al meer dan een jaar uit elkaar zijn en zouden ze elkaar simpelweg ontgroeid zijn, maar ze hebben besloten om goede vrienden te blijven. De afgelopen tijd hebben Kenan en Christina zich gericht op het co-ouderschap van hun dochters Georgia en Gianna, terwijl hij in Los Angeles werkte en zij in New York achterbleef.

Emma Roberts & Garrett Hedlund

Emma en Garrett waren drie jaar samen toen ze uit elkaar gingen in februari dit jaar. Een insider van Us Weekly zegt: "Garrett en Emma hebben een geweldige co-ouderschapsrelatie voor hun zoontje. Als hij nuchter is, is hij een geweldige kerel en ze hebben het co-ouderschap heel goed aangepakt". "Ze hebben een zeer vriendschappelijke relatie met elkaar en zijn erg volwassen over hun breuk."

Lauren Graham & Peter Krause

Nooooo, not again! People meldt in juni dat Parenthood-sterren Lauren Graham en Peter Krause na meer dan tien jaar daten uit elkaar zijn gegaan. Een vertegenwoordiger van Lauren bevestigde het nieuws en merkte eigenlijk op dat het paar "vorig jaar stilletjes hun relatie beëindigde". Verdrietig om te zien.

Kim Kardashian & Kanye West

Ondanks dat dit koppel hun break-up al eerder (in februari 2021) bekend maakte, zijn zij in maart dit jaar pas officieel gescheiden. Tsja, wat kunnen we er meer over zeggen?! 

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top